Μενού
  • Α-
  • Α+

Εν μέσω της κακοκαιρίας «Αθηνά» που πλήττει μεγάλο κομμάτι της χώρας έπεσαν και τα πρώτα χιόνια, προσφέροντας ένα πανέμορφο θέαμα. Οι πρώτες εικόνες με τον Όλυμπο ντυμένο στα λευκά, είναι εξαιρετικές. Οι χιονοπτώσεις έχουν αρχίσει από τα τέλη Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι τελευταίες έχουν μετατρέψει το τοπίο σε απόλυτα χειμωνιάτικο. Συγκεκριμένα στον Όλυμπο, χιονίζει από τα ξημερώματα πάνω από τα 2.400. Η εικόνα είναι στα 2.648μ.

Η επέλαση της κακοκαιρίας Αθηνά

Η κακοκαιρία «Αθηνά» επηρεάζει ήδη πολλές περιοχές της χώρας και φτάνει και στην Αττική συνοδευόμενη από έντονα ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Ήδη, έχει αλλάξει ο καιρός στην Αθήνα, με πτώση της θερμοκρασίας και μεμονωμένες βροχές σε κάποιες περιοχές. Στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας.

Οι σημαντικότερες βροχοπτώσεις, σήμερα, εκτιμάται ότι θα εκδηλωθούν στην κεντρική και ανατολική ηπειρωτική χώρα, στις Σποράδες, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και σε τμήματα της Εύβοιας. Ιδιαίτερη προσοχή, σύμφωνα με το meteo, χρειάζεται να δοθεί στους νομούς Μαγνησίας, Λάρισας, Ημαθίας και Πιερίας, όπου οι βροχοπτώσεις εκτιμάται ότι θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Δείτε live την πορεία του καιρού

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA