ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/10/2021 12:09

Καιρός: Στα λευκά ο Όλυμπος εν μέσω της κακοκαιρίας «Αθηνά»

Οι πρώτες εικόνες με τον Όλυμπο ντυμένο στα λευκά, εν μέσω κακοκαιρίας Αθηνά είναι εξαιρετικές - Οι χιονοπτώσεις έχουν αρχίσει από τα τέλη Σεπτεμβρίου

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Καιρός: Στα λευκά ο Όλυμπος εν μέσω της κακοκαιρίας «Αθηνά»
(Πηγή: Olympus Refuge Ch Kak 2648m)
Ανάγνωση:

Εν μέσω της κακοκαιρίας «Αθηνά» που πλήττει μεγάλο κομμάτι της χώρας έπεσαν και τα πρώτα χιόνια, προσφέροντας ένα πανέμορφο θέαμα. Οι πρώτες εικόνες με τον Όλυμπο ντυμένο στα λευκά, είναι εξαιρετικές. Οι χιονοπτώσεις έχουν αρχίσει από τα τέλη Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι τελευταίες έχουν μετατρέψει το τοπίο σε απόλυτα χειμωνιάτικο. Συγκεκριμένα στον Όλυμπο, χιονίζει από τα ξημερώματα πάνω από τα 2.400. Η εικόνα είναι στα 2.648μ.

Η επέλαση της κακοκαιρίας Αθηνά

Η κακοκαιρία «Αθηνά» επηρεάζει ήδη πολλές περιοχές της χώρας και φτάνει και στην Αττική συνοδευόμενη από έντονα ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Ήδη, έχει αλλάξει ο καιρός στην Αθήνα, με πτώση της θερμοκρασίας και μεμονωμένες βροχές σε κάποιες περιοχές. Στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας.

Οι σημαντικότερες βροχοπτώσεις, σήμερα, εκτιμάται ότι θα εκδηλωθούν στην κεντρική και ανατολική ηπειρωτική χώρα, στις Σποράδες, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και σε τμήματα της Εύβοιας. Ιδιαίτερη προσοχή, σύμφωνα με το meteo, χρειάζεται να δοθεί στους νομούς Μαγνησίας, Λάρισας, Ημαθίας και Πιερίας, όπου οι βροχοπτώσεις εκτιμάται ότι θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Δείτε live την πορεία του καιρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΧΙΟΝΙ ΟΛΥΜΠΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ