Μενού
  • Α-
  • Α+

Αμίλητος και χωρίς να κάνει κάποια δήλωση, έφτασε με ταξί στο πατρικό του σπίτι στην Αγία Μονή Τρικάλων ο Νίκος Παλαιοκώστας, όπου τον περίμεναν ο πατέρας και τα αδέρφια του. Ο «φαντομάς του Θεσσαλικού κάμπου», ο οποίος αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας και θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του (περίπου ενάμισης χρόνος ακόμη) εκεί, θα έχει τη δυνατότητα εξόδου δύο φορές την εβδομάδα προκειμένου να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση. Όταν έφτασε στην Αγία Μονή, το χωριό του, τον περίμεναν ο πατέρας και τ' αδέρφια του αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

Ο Νίκος Παλαιοκώστας είχε αποφυλακιστεί νωρίτερα την Πέμπτη. Από την πόρτα των φυλακών τον παρέλαβε με το ΙΧ αυτοκίνητό της η δικηγόρος του η οποία τον μετέφερε σε σημείο όπου τον περίμεναν μέλη της οικογένειάς του. «Τουλάχιστον θα πάω σπίτι μου να είμαι στον δικό μου χώρο», είπε σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA ο Νίκος Παλαιοκώστας σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους λίγο πριν αποφυλακιστεί.

Ο «φαντομάς του Θεσσαλικού κάμπου» αφήνει τα κελιά των φυλακών Πατρών μετά από 16 χρόνια εγκλεισμού. Τελευταία φορά που έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών ήταν το 2006 ως καταζητούμενος δραπέτης στον Παρνασσό. Έκτοτε κρατείτο στο σωφρονιστικό κατάστημα Πατρών όπου οι πληροφορίες λένε πως όλα αυτά τα χρόνια επεδείκνυε καλή διαγωγή.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Νίκου Παλαιοκώστα στο πατρικό του:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA