Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγρια καταδίωξη έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας νωρίς το πρωί της Δευτέρας (11/10). Ανδρες της ΟΠΚΕ επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε οδηγού αυτοκινήτου καθώς το θεώρησαν ύποπτο κι όπως αποδείχθηκε είχαν δίκιο μιας κι ο οδηγός του ήταν παραβατικός... Ο οδηγός του αυτοκινήτου, όχι μόνο αγνόησε το σήμα, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει και μάλιστα επιχείρησε να χτυπήσει και τους αστυνομικούς, όπως μετέδωσε το OPEN, δίχως να υπάρξει ευτυχώς κάποιος τραυματισμός.

Η καταδίωξη που ξεκίνησε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, συνεχίστηκε στα στενά και κατέληξε αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά, με τους αστυνομικούς να ανοίγουν πυρ εναντίον του αυτοκινήτου, αλλά με τον οδηγό ωστόσο να καταφέρνει να ξεφύγει. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το συμβάν έγινε γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα, όταν οι αστυνομικοί καταδίωξαν αυτοκίνητο που παραβίαζε ερυθρούς σηματοδότες κι έμπαινε ανάποδα σε μονόδρομους για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται από τη ΓΑΔΑ ότι έπεσαν πυροβολισμοί.

Το συμβάν έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς λίγα μόλις τετράγωνα πιο πέρα, στην Μάρνη, όταν ένας γνωστός ποινικός εμβόλισε αστυνομικούς με κλεμμένο όχημα, όμως ένας εξ αυτών γαντζώθηκε στο αυτοκίνητο και πυροβόλησε κατά του εγκληματία, με αποτέλεσμα να καταφέρουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν πυροβολώντας τον στα πόδια.

Οι πυροβολισμοί έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους πολίτες, καθώς εκτός από τα περιστατικά με τους παραβατικούς που εντοπίζουν οι Αρχές και δεν διστάζουν να βάλουν σε κίνδυνο ζωές για να μην τους περαστούν χειροπέδες, παρατηρούνται εγκληματικές ενέργειες που λαμβάνουν χώρα σε πολυσύχναστα μέρη με ανταλλαγές πυροβολισμών, συμβόλαια θανάτου κι άλλα εγκλήματα που προκαλούν προβληματισμό σε κοινωνία και πολιτεία...

Χθες (10/10), άλλωστε έπεσαν πυροβολισμοί στη γέφυρα Καλυφτάκη που κατέληξαν στον τραυματισμό ενός άνδρα, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA