Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξαλλη είναι η χήρα του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, με τις καταγγελίες της ξαδέλφης του, Ελπινίκης Τσοχατζοπούλου, ότι εκείνη φερόταν βίαια στον σύζυγό της και τον κακομεταχειριζόταν. Η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου είχε δηλώσει - χωρίς όμως να την κατονομάζει - ότι η Βίκυ Σταμάτη ευθυνόταν για τον θάνατο του Ακη Τσοχατζόπουλου. Μεταξύ άλλων, η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου είχε αναφέρει: «Δεν μπορούσε να φροντίσει τον Άκη λόγω της πάθησής της, την οποία γνωρίζουν όλοι. Δεν ήταν τυχαία στο Δρομοκαΐτειο… Πολλές φορές με είχε καλέσει το βράδυ αργά στο σπίτι της και μου είχε πει: "Δεν τον θέλω. Εδώ είναι φιλοξενούμενος. Να τον πάρεις, όπως υποσχέθηκες, να τον φροντίσεις εσύ!" Ο εξάδελφός μου πέθανε από τις κατακλίσεις. Άνοιξε όλο του το σώμα, όταν τον κλείδωνε σε ένα δώμα στο σπίτι της, τον έδενε, τον κακομεταχειριζόταν. Δεν είχε ποτέ κλειδιά, γιατί του έλεγε: "Δεν είναι σπίτι σου, είναι σπίτι μου αυτό!" Τους πέντε μήνες που ο Άκης ήταν στο κέντρο αποκατάστασης Φιλοκτήτη εγώ τον πήγαινα, τον γύριζα και τον φρόντιζα. Ήταν χωρίς φαγητό, βρόμικος και ανελέητος από την κυρία».

Η Βίκυ Σταμάτη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα, είναι έξαλλη και ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και βεβήλωση νεκρού. Μάλιστα, έχει κατατεθεί έγγραφο σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, με το οποίο ο Ακης Τσοχατζόπουλος αποκληρώνει τα δύο τέκνα του, Αλέξανδρο και Αρετή και άλλους συγγενείς, ενώ δεν αφήνει να παραστούν σε κάποια μελλοντική τελετή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA