Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά την αντιεμβολιαστική… εκστρατεία του για τον κορονοϊό, ο Γρηγόρης Πετράκος θα τραγουδά από το ερχόμενο Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021, σε μαγαζί της Πάτρας που θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους. Η επανεμφάνιση του Γρηγόρη Πετράκου στα καλλιτεχνικά δρώμενα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με αρκετούς διαδικτυακούς του φίλους να γράφουν πως τους πρόδωσε.

Διαβάστε ακόμηΦαίη Σκορδά: «Καλέσαμε τον Πετράκο; Θα μπορούσατε να με ρωτήσετε πρώτα»

Ο Στέφανος Οικονόμου, ο επιχειρηματίας που συνεργάζεται για πολλά χρόνια με τον Γρηγόρη Πετράκο, δήλωσε στην εκπομπή «Live News» στο MEGA, πως το μαγαζί που θα τραγουδήσει ο Γρηγόρης Πετράκος είναι ένα εστιατόριο-μπυραρία και όχι ένα νυχτερινό κέντρο. Εξέφρασε, μάλιστα, και ο ίδιος την δυσκολία της εφαρμογής των μέτρων ελέγχου ταυτότητας και πράσινου πιστοποιητικού στους πελάτες των καταστημάτων του.

Γρηγόρης Πετράκος: Ο αντιεμβολιαστής που θα τραγουδά για εμβολιασμένους 

Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε στο Star γι’ αυτή του την απόφαση, λέγοντας πως εκείνος ως ανεμβολίαστος θα δουλεύει κάνοντας rapid test, όμως ο κόσμος θα πρέπει είτε να έχει κάνει το εμβόλιο είτε να έχει νοσήσει. Μάλιστα σπεύδει να… διαβεβαιώσει τους θαυμαστές του πως προσωπικά του φαίνεται παράδοξο αλλά είναι… υποχρεωμένος να το δεχτεί! «Δεν μου αρέσει καθόλου αν η ερώτηση είναι αυτή και κάνω και πολλούς αγώνες να το αλλάξουμε αυτό» λέει χαρακτηριστικά στο Star.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA