Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρουσία της Ιωάννας Παλιοσπύρου η 36χρονη Εφη Κακαράντζουλα θα κληθεί την Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου, να δώσει απαντήσεις σε όλα όσα αρνείται να αποκαλύψει για την επίθεση με βιτριόλι που διέπραξε τον Μάιο του 2020. Η Εφη Κακαράντζουλα μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει στους λόγους που επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και όταν ειδώθηκαν στο δικαστήριο της είπε: «Ξέρεις γιατί έγινε», κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις. 

Διαβάστε ακόμη: Οι πρώτες εικόνες από τα λιωμένα ρούχα της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την επίθεση με βιτριόλι

Την τελευταία φορά η Εφη Κακαράντζουλα δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, κάτι που προκάλεσε σχόλια και ερωτηματικά. Επιπλέον, εκείνη την ημέρα δεν βρέθηκε στο δικαστήριο ούτε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου. Τα ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις είναι πολλά, όμως τρία είναι τα κυριότερα και μόνο η κατηγορούμενη μπορεί να απαντήσει: 

Το πρώτο είναι «γιατί το έκανε;». Τόσο η κατάθεση του 40χρονου Νώντα όσο και η επιβεβαίωση των όσων είπε από την Ιωάννα, αποδεικνύουν ότι όχι μόνο το θύμα δεν προσπάθησε να της «κλέψει τον 40χρονο», αλλά ούτε καν τον είχε δει ποτέ από κοντά...

Ένα ακόμα κρίσιμο ερώτημα είναι πού βρήκε το βιτριόλι. Η Εφη Κακαράντζουλα αναζητούσε στην Google τρόπους να προμηθευθεί το καυστικό υγρό ενώ έψαχνε και πρόσωπα που θα μπορούσαν να το κάνουν για λογαριασμό της.

Η προμήθεια τέτοιας ποσότητας δεν μπορεί να γίνει με νόμιμο τρόπο, καθώς εικάζεται ότι είχε βοήθεια σε αυτό το κομμάτι, όπως και στην παρακολούθηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, στο αυτοκίνητο της οποίας είχε τοποθετήσει tracker για να ξέρει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται και με ποιον...

Προετοιμάζεται από το καλοκαίρι για τη δίκη η Εφη Κακαράντζουλα

Σύμφωνα με το LIVE NEWS, η 36χρονη κατηγορούμενη προετοιμάζεται για την αυριανή ημέρα, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στις φυλακές. Μάλιστα, από το καλοκαίρι είχε αφοσιωθεί στο να μελετά λέξη προς λέξη τη δικογραφία, έτσι ώστε, η αυριανή της απολογία να μοιάζει στέρεη και να μην αφήνει κανένα περιθώριο για περαιτέρω ερωτήσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 36χρονη θα ισχυριστεί στο δικαστήριο πως δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά μόνο να την τραυματίσει. Για τον λόγο αυτό θα επιμείνει ότι η ποσότητα του βιτριολιού δεν ήταν δύο λίτρα. «Έριξα μόνο ένα ποτήρι βιτριόλι και μάλιστα στο πλάι και όχι απευθείας στο πρόσωπο της Ιωάννας», αναμένεται να πει. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ζητήσει συγγνώμη, αν και γνωρίζει ότι για την πράξη της δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα που να την δικαιολογεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA