Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Επίθεση με βιτριόλι: Ιωάννα προς Εφη Κακαράντζουλα: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;»

Να μην κληθούν οι μάρτυρες-κλειδιά που ζητούν οι δικηγόροι της Ιωάννας Παλιοσπύρου πρότεινε η εισαγγελέας του δικαστηρίου – Την μετατροπή της κατηγορίας για την επίθεση με βιτριόλι ζητά ο Σάκης Κεχαγιόγλου - Το ξέσπασμα της Ιωάννας προς την κατηγορούμενη

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Να απορριφθεί το αίτημα των δικηγόρων της Ιωάννας Παλιοσπύρου να κληθούν ως μάρτυρες ο 36χρονος άνδρας και μία φίλη της Εφης Κακαράντζουλα που φέρονται να είχαν επικοινωνία με την κατηγορούμενη πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι, πρότεινε στο δικαστήριο ο Εισαγγελέας της έδρας.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης είναι αποδεδειγμένα. Αυτό που το δικαστήριο διερευνά είναι η απόδοση του ορθού νομικού χαρακτηρισμού. Εξ αυτού του λόγου δεν χρειάζεται να έρθουν οι μάρτυρες να πουν για τα πραγματικά περιστατικά. Αν προσέρχονταν, δεν υπήρχε περίπτωση να καταθέσουν εις βάρος τους. Αυτοενοχοποίηση δεν έχει υπάρξει ποτέ. Σκεφτείτε αν έχουν βοηθήσει την κατηγορούμενη, να έρθουν εδώ και να το παραδεχθούν. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Τρίτον αν κληθούν ως μάρτυρες και καταθέσουν και ύστερα το δικαστήριο μας στείλει την υπόθεση στην εισαγγελία για περαιτέρω έρευνα δημιουργεί απόλυτη ακυρότητα» είπε ο εισαγγελέας της έδρας και συμπλήρωσε πως «το ορθό είναι αν θεωρήσει το δικαστήριο ότι υπάρχουν στοιχεία συνδρομής στην επίθεση, να διαβιβάσει στην εισαγγελία».

Νωρίτερα, ο συνήγορος της κατηγορούμενης Εφης Κακαράντζουλα, Σάκης Κεχαγιόγλου, ζήτησε με γραπτό αίτημα τη μετατροπή της κατηγορίας απο απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η κατηγορούμενη θα είναι απολύτως ελεύθερη από κανένα παράγοντα της δίκης για να απαντήσει ελεύθερα και να τηρηθεί πλήρως η δικονομία» είπε ο Σάκης Κεχαγιόγλου με την έδρα να αποσύρεται προκειμένου να αποφασίσει για το αίτημα.

Αμέσως μετά τη διακοπή στη δίκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πλησίασε την κατηγορούμενη και της είπε: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;»


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#επίθεση με βιτριόλι #Δίκη #Ιωάννα Παλιοσπύρου #Εφη Κακαράντζουλα