ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/10/2021 16:13

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα της Κηφισίας και της Κωνσταντινουπόλεως

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα από την κακοκαιρία «Μπάλλος» - Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα της Κηφισίας και της Κωνσταντινουπόλεως - Χάος στη λεωφόρο Ποσειδώνος - Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα από το ύψος των ΚΤΕΛ έως και την Αττική Οδό

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα της Κηφισίας και της Κωνσταντινουπόλεως
(Πηγή: eurokinissi)
Ανάγνωση:

διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κωνσταντινουπόλεως από το ύψος της οδού Π. Τσαλδάρη και στη λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά και προς Αθήνα από το ύψος του Φάρου Ψυχικού ανακοίνωσε η Τροχαία λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία «Μπάλλος». Στα εν λόγω σημεία λόγω της έντονης βροχόπτωσης υπάρχει συσσώρευση μεγάλης ποσότητας νερού.

Nα σημειωθεί ότι στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία πραγματοποιούνται εκτροπές στον παράδρομο και στα δύο ρεύματα. Εξάλλου, σύμφωνα με την Τροχαία έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Πειραιώς.

Πολλά τα κυκλοφοριακά προβλήματα

Διακοπή κυκλοφορίας έχουμε και στις οδούς Σκυλίτση και Τζαβέλα στο ύψος της παλαιάς παραλιακής, στο ρεύμα προς Πειραιά. Την ίδια ώρα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση λόγω της συσσώρευσης υδάτων σταμάτησε η κυκλοφορία στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος της διχάλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Συγγρού. Παρόμοια εικόνα και στην Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα.
Μεγάλα προβλήματα έχουμε και στο ποτάμι στο ρεύμα προς Κηφισιά. Τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα από το ύψος των ΚΤΕΛ έως και την Αττική Οδό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΠΑΛΛΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ