Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί για τον περισσότερο κόσμο η απολογία της Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου να μην έκρυβε κάποια μεγάλη ανατροπή ή κάποια συγκλονιστική είδηση, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση και οι οποίοι.... έγιναν σοφότεροι απ' όσα είπε στο δικαστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι, πλέον, πως η δράστιδα, δεν είχε ολοκληρώσει το σκοτεινό της σχέδιο με τα όσα φρικτά έκανε στην Ιωάννα. Θεωρούν πως υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι ετοίμαζε και δεύτερη επίθεση, αυτή τη φορά με υποψήφιο θύμα τον 40χρονο Νώντα!

«Η αναφορά της στο δικαστήριο ότι τον παρακολουθούσε στενά κι είχε βάλει GPS στο αυτοκίνητό του, αλλά και η προσπάθειά της να αποδώσει σε σχέδιο αυτοχειρίας, τις αναζητήσεις δηλητηρίων στο Ιντερνετ αμέσως μετά την επίθεση στην Καλλιθέα, δείχνουν ότι το εγκληματικό της σχέδιο της πιθανότατα αφορούσε «δίδυμο» κτύπημα. Πρώτα είχε στοχεύσει την άτυχη Ιωάννα και φαίνεται ότι θ ακολουθούσε πιθανόν ο Νώντας που ήταν γι αυτήν το «μήλον της έριδος» καθώς πίστευε ότι «κι εκείνος συμμετείχε στον εμπαιγμό της μαζί με την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Από την απολογία της εξάλλου δεν προέκυψε ότι είχε οποιασδήποτε προστριβή ή ζήλευε άλλο άτομο. Κι ίσως αυτή η δεύτερη εγκληματική επίθεση θα γινόταν σχετικά σύντομα, αν η 36χρονη δεν συλλαμβανόταν», είπε στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας. σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Βήματος, Βασίλη Λαμπρόπουλο!  Το στέλεχος της ΕΛΑΣ εστίασε το ενδιαφέρον του στις αναφορές της για συνεχή εναλλάξ παρακολούθηση της 35χρονης Ιωάννας αλλά και του 40χρονου, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε η Εφη Καρκατζουλα περιστασιακές σχέσεις.

Η δίκη της υπόθεσης για την επίθεση με βιτριόλι θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη με την αγόρευση του εισαγγελέα ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται ως το τέλος του μήνα.

«Εχει ψυχρό και δολοφονικό βλέμμα η Εφη Κακαράντζουλα»

Την ίδια ώρα, συγκρατούμενη της 36χρονης, Εφης Κακαράντζουλα, που επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αποκαλύπτει αποκλειστικά στο Mega, όλα όσα συμβαίνουν μέσα στις φυλακές της Θήβας. Η αλαζονική συμπεριφορά της κατηγορούμενης μέσα στη φυλακή, τα σχόλιά της για την Ιωάννα και τα λόγια που αντάλλαξε με τον πατέρα της στο επισκεπτήριο, είναι μόνο μερικά από όσα περιγράφει η γυναίκα που 17 μήνες τώρα ζει από κοντά την 36χρονη με το βιτριόλι.

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Ψυχρό βλέμμα, δολοφονικό, μας υποτιμούσε, μας σνομπάριζε. Το παρατσούκλι της στις φυλακές είναι… "το βιτριόλι" και ενοχλείται όταν το ακούει, γιατί αρνείται να συνειδητοποιήσει το κακό που προκάλεσε», δήλωσε η Βάσω Αραμπατζή. «Φυσικά και τη φωνάζουμε βιτριόλι. Πώς αλλιώς να τη λέμε; Το καλό παιδί; Η άλλη η κοπέλα πεθαίνει κάθε μέρα κι αυτή λέει τι έκανα για να είμαι εδώ μέσα!», πρόσθεσε.

«Οι εικόνες αυτές με την… επιμελώς άβαφη ρίζα στις δύο εμφανίσεις της στο δικαστήριο δεν είναι το αποτέλεσμα ενός ανθρώπου που έχει απαρνηθεί τη γυναικεία φιλαρέσκεια», λέει η 42χρονη, αλλά «ενός μελετημένου σχεδίου για την εικόνα που θα έπρεπε να έχει μπροστά στην έδρα».

Αυτό το ντοκιμαντέρ είδε η Εφη Κακαράντζουλα

Για την επίθεση με βιτριόλι η Εφη Κακαράντζουλα στο δικαστήριο υποστήριξε ότι «εμπνεύστηκε» τον τρόπο που θα επιτεθεί από ένα ντοκιμαντέρ. Πρόκειται για την ιστορία της Ναόμι Όνι, που δέχθηκε επίθεση το 2012 στη Βρετανία ενώ επέστρεφε από τη δουλειά της. Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Real Stories», περιέγραψε τι έζησε τη νύχτα της επίθεσης: «Κάτι κέντρισε την προσοχή μου. Κοίταξα δίπλα μου. Θυμάμαι ότι έβλεπα κάτι μαύρο και το πρόσωπο κάποιου να είναι καλυμμένο. Θυμάμαι ότι αμέσως άρχισα να ουρλιάζω». Η Ναόμι δεν μπορούσε να φανταστεί ποιος θα μπορούσε να της είχε κάνει κάτι τέτοιο. «Ήμουν 20 ετών, όταν δέχτηκα την επίθεση. Δεν ξέρεις τίποτα όταν είσαι 20. Είσαι τόσο αφελής, που δεν μπορείς να σκεφτείς ότι κάποιος θα μπορούσε να κάνει το χειρότερο σε σένα», ανέφερε. 

Όπως και στην περίπτωση της 36χρονης κατηγορούμενης, που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, έτσι και στην υπόθεση της Ναόμι Όνι, δράστης ήταν μια γυναίκα και γνωστή του θύματος. Η Ναόμι είχε δεχθεί επίθεση από μια παιδική της φίλη, γιατί την ζήλευε. Αιτία ήταν το γεγονός ότι την θεωρούσε πιο… όμορφη από την ίδια! «Πάντα θεωρούσα ότι ήταν ένα όμορφο κορίτσι, αλλά αυτή δεν ένιωθε έτσι», δήλωσε η Ναόμι, που είπε πως όταν είδε το τραυματισμένο πρόσωπό της στον καθρέφτη, ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA