Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Βόλος: Αρνητής έκανε μήνυση στο σχολείο γιατί υπέβαλαν σε Rapid Test για κορονοϊό την κόρη του

Αρχικά ο πατέρας κατέφυγε οργισμένος στο Αστυνομικό Τμήμα του Αλμυρού, όπου μήνυσε τη διεύθυνση του Γυμνασίου λόγω διενέργειας ιατρικής πράξης σε ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση γονέα, αλλά μετά φοβήθηκε τις συνέπειες του νόμου

(Πηγή: eurokinissi)
(Πηγή: eurokinissi)

Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο! Για μια ακόμη φορά, ένας αρνητής του κορονοϊού έρχεται να διεκδικήσει τη δημοσιότητα που του αναλογεί και... λίγη δόξα στα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, ένας πατέρας από το Βόλο μήνυσε καθηγητή της κόρης του γιατί έστειλε το παιδί για έλεγχο rapid test! Το περιστατικό συνέβη στο Γυμνάσιο του Αλμυρού Βόλου, όπου η διεύθυνση του σχολείου μετά από κρούσμα που εντοπίστηκε σε αίθουσα, έπρεπε να εφαρμόσει το υγειονομικό πρωτόκολλο ασφαλείας, ζητώντας Rapid Tests από τους υπόλοιπους μαθητές του τμήματος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, o έλεγχος πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρισκόταν κοντά στο σχολείο στο Πολιτιστικό Κέντρο και όλα τα παιδιά -είκοσι συνολικά- υποβλήθηκαν στα τεστ.

Ο πατέρας μιας μαθήτριας όμως, όταν ενημερώθηκε το μεσημέρι για το rapid test πήγε μαινόμενος στο σχολείο και απειλούσε ότι θα καλέσει τα κανάλια, καθώς δεν του ζητήθηκε η συναίνεσή του για την ιατρική πράξη. Ο διαμαρτυρόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη οργισμένος και στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού πριν φτάσει και στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καταθέτοντας μήνυση κατά της διεύθυνσης του σχολείου και κατά παντός υπευθύνου για τη διενέργεια ιατρικής πράξης σε ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση γονέα.

Ωστόσο, η μήνυσή του διήρκησε μόλις λίγες ώρες, καθώς η Εισαγγελία Βόλου ενημερώθηκε για τη μηνυτήρια αναφορά και ζήτησε να μην προχωρήσει καμία διαδικασία αυτοφώρου, αλλά και να της διαβιβαστεί η δικογραφία για περαιτέρω ενέργειες. Λίγες ώρες αργότερα, ο αρνητής του κορονοϊού ανακάλεσε τη μήνυση, καθώς ενημερώθηκε πως ήταν πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει προβλήματα με το νόμο.

Ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Χαράλαμπος Σταχτέας δήλωσε σχετικά στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» ότι η μήνυση αποσύρθηκε: «Εληξε αισίως το θέμα. Κατάλαβαν, στο πλαίσιο της συνεργασίας, γονείς και καθηγητές ότι όλα γίνονται προς το συμφέρον των παιδιών, γιατί υπάρχει μεγάλη αγάπη και από τους γονείς και από τους καθηγητές για τους μαθητές. Οπότε δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κορονοϊός #rapid test #σχολείο #μήνυση #αρνητές

Best of Internet