Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται οι δύο υπάλληλοι τεχνικής υποστήριξης, 16 και 27 ετών, που τραυματίστηκαν  κατά τη διάρκεια του πέμπτου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross σ και την πίστα στα Γιαννιτσά. Οι δύο τραυματίες υποβλήθηκαν σε επέμβαση στο κεφάλι με την κατάσταση του 27χρονου να θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη και οι επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες για τη ζωή του.

Διαβάστε ακόμη: Ατύχημα σε πίστα motocross στα Γιαννιτσά: Συνελήφθησαν 16χρονος αναβάτης και ο διοργανωτής του αγώνα

Αρχικά, διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Όλα έγιναν σε ένα από τα άλματα της πίστας, όταν 16χρονος αναβάτης έλεγχο της μοτοσυκλέτας του η οποία έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί χτύπησε πάνω σε μια μεταλλική κολόνα, η οποία έπεσε και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό δυο ανθρώπων, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Ο αγώνας διεκόπη και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την οριστική ακύρωσή του, με τους δύο τραυματίες να οδηγούνται στο νοσοκομείο. 

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ο 16χρονος αναβάτης της μοτοσικλέτας που συμμετείχε στον αγώνα και έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και σε μεταλλική κολόνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο άτυχοι θεατές, 16 και 27 ετών, ενώ συνελήφθη και ο 60χρονος υπεύθυνος τέλεσης του αγώνα,

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA