Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις προκαλεί η αποκάλυψη του ξυλοδαρμού γνωστής food blogger από την Κρήτη. Η food blogger δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που την δείχνει με σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπό της. Μετά τη δημοσίευση που έκανε η food blogger αρκετοί της άσκησαν κριτική μέσω των social media, ισχυριζόμενοι πως η γνωστή μαγείρισσα, Στεφανία Τζαφέρη λέει ψέματα ενώ χρήστες που φαίνεται να πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τον ξυλοδαρμό της από μέλος της Antifa, όπως υποστηρίζουν.

«Ήσουν εναντίον της Χρυσής Αυγής; Εσύ που δεν είσαι τίποτα στην ουσία. Τώρα που έφαγες την ... από τον αντίφα φλώρο σου, σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο;», ήταν μερικά από τα μηνύματα που έλαβε. 

Διαβάστε ακόμη: Γνωστή blogger έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης και το twitter ξεσηκώθηκε

Οι απειλές και τα μηνύματα μίσους στη food blogger

Η Στεφανία Τζαφέρη μίλησε στην εκπομπή του Alpha «T-Live», σχολιάζοντας και την διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε αλλά και την ψυχολογική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται μετά τον ξυλοδαρμό της. «Έχει γυρίσει η μισή Χρυσή Αυγή και μου λέει "ξέρουμε πού θα είσαι στις 19:00". Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι. Από μόνοι τους αποφάσισαν αυτοί οι άνθρωποι πως ο άνθρωπος που με έδειρε είναι του χώρου "αντίφα”, είναι ο,τιδήποτε. Δεν ξέρω πώς. Δεν έχω την ενέργεια να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα», ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή είμαι στο αστυνομικό τμήμα για άλλη μία φορά γιατί με κάλεσαν για συμπληρωματική δήλωση. Εγώ είμαι μαγείρισσα και έχω γυρίσει στην Ελλάδα πριν από 1,5 χρόνο. Μου έστειλαν μηνύματα αποκαλώντας με ψεύτρα, ότι προσποιούμαι πως συνέβη κάτι. Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα σε μία φάση σοκ για το πώς συνέβη. Είμαι συνολικά με δύο ώρες ύπνο», πρόσθεσε.

Η ίδια η food blogger απάντησε και σε όσους υποστηρίζουν ότι οι εικόνες που δείχνουν την κακοποίησή της είναι προϊόν φωτομοντάζ. Τι έκανε; Ανήρτησε νέες φωτογραφίες με το πρόσωπό της χτυπημένο με μώλωπες και μαυρισμένο μάτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA