Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών στη Ρόδο για την υπόθεση του βιασμού της 8χρονης ενώ ο παππούς του κοριτσιού επιτίθεται στην κόρη του, λέγοντας πως όλα είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη. Σύμφωνα με το MEGA, άτομο που θεωρείται κλειδί για την υπόθεση αναμένεται να καταθέσει την Τρίτη, για να ρίξει φως επιτέλους στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η 8χρονη Κωνσταντίνα που από την περασμένη εβδομάδα φιλοξενείται σε δομή της Ρόδου, εξετάστηκε εκ νέου από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Εξαιρετικά σημαντική θεωρείται και η έκθεση από την κοινωνική λειτουργό σχετικά με τη διαβίωση της 8χρονης. Η 8χρονη θα εξεταστεί και από γυναικολόγο μετά την παραγγελία της εισαγγελικού λειτουργού.

Τα πορίσματα που θα προκύψουν από τους δύο γιατρούς καθώς και η έκθεση της παιδοψυχολόγου θεωρούνται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA