Μενού
  • Α-
  • Α+

Για οικογένεια «που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα» και «είχε συνεχώς καυγάδες μεταξύ της», κάνουν λόγο κάτοικοι της οδού Βέροιας στο Αιγάλεω, που δηλώνουν συγκλονισμένοι από τη δολοφονία της 54χρονης γειτόνισσάς τους από τον 20χρονο γιο της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την Αστυνομία. Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης γυναίκας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τουλάχιστον 3 βαθιά τραύματα στο λαιμό και στο στήθος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μέσα σε λίμνη αίματος. Δίπλα της ακριβώς εντοπίστηκε το μαχαίρι - όργανο του εγκλήματος, που χρησιμοποίησε ο 20χρονος ενώ την Πέμπτη θα διεξαχθεί νεκροψία - νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. 

Η 54χρονη γυναίκα ήταν πολύτεκνη (σ.σ. έχει συνολικά 5 παιδιά) και φέρεται να αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα, ιδίως με τον 20χρονο για τον οποίον γίνεται μνεία πως έχει ψυχολογικά προβλήματα και είναι χρήστης ουσιών. Γείτονες αναφέρουν ακόμη ότι το παιδί αυτό είχε μεγαλώσει σε ίδρυμα της κρατικής πρόνοιας και σχετικά πρόσφατα επέστρεψε στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Αιγάλεω.

«Σκότωσε τη μάνα μου» φώναζε ο ένας από τους γιους της

Στο μεταξύ, σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη στιγμή της δολοφονίας στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με το όσα γίνονται γνωστά, η 54χρονη μεγάλωνε μόνη της τα πέντε παιδιά, καθώς ο σύζυγός της είχε σκοτωθεί πριν από πολλά χρόνια σε εργατικό ατύχημα. Περίπου στις 15:30, το τέταρτο παιδί της οικογένειας βγήκε από το σπίτι, φωνάζοντας: «Σκότωσε τη μάνα μου! Βοήθεια! Ελεγε ότι θα τη σκοτώσει και το έκανε! Τη σκότωσε!». Αμέσως, στο σημείο έτρεξαν γείτονες ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασαν και αστυνομικοί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος σε κατάσταση σοκ έλεγε στους γείτονες: «Φοβάμαι να μπω μέσα να δω τη μάνα μου». Ωστόσο, μπήκε μία φορά μέσα στο σπίτι τους, στο ισόγειο πολυκατοικίας, και ξαναβγήκε. 

Ο 20χρονος γιος της γυναίκας, πήδηξε από παράθυρο και εξαφανίστηκε με τους αστυνομικούς να κάνουν παντού έρευνες για τον εντοπισμό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA