Μενού
  • Α-
  • Α+

Πανικός επικράτησε στου Ζωγράφου τα ξημερώματα της όταν ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε καφετέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας φοιτητής από φωτοβολίδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα σε καφετέρια στην οποία διεξαγόταν ένα πάρτι από την Ενωση Κυπρίων Φοιτητών.

Ομάδα αγνώστων, περίπου 15 ατόμων έφτασε αιφνιδιαστικά έξω από την καφετέρια πετώντας πέτρες κι άλλα αντικείμενα, ενώ φεύγοντας έριξαν και μια φωτοβολίδα μέσα στο κατάμεστο μαγαζί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας φοιτητής. Ο θαμώνας, υπέστη εγκαύματα από τη φωτοβολίδα κι ευτυχώς δεν κινδύνεψε κάποιος άλλος, παρότι ο χώρος ήταν κατάμεστος.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο συμβάν εντόπισαν υπολείμματα της φωτοβολίδας αλλά και πέτρες που πέταξαν οι άγνωστοι προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημίες στην πρόσοψη της καφετέριας. Παρά το κυνηγητό στα γύρω στενά, δεν έγινε κάποια προσαγωγή και πλέον οι Αρχές θα αναζητήσουν υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από την καφετέρια κι από γειτονικά κτήρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA