Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στο 4ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων «Νίκος Καζαντζάκης» στη δυτική Θεσσαλονίκη καθώς υπάρχει συρροή κρουσμάτων κορονοϊού. Μόνο τις τελευταίες μέρες έχουν εντοπιστεί 45 κρούσματα κορονοϊού ανάμεσα στους μαθητές ενώ και τρεις καθηγητές έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Επιδείνωση της πανδημίας στην Ευρώπη - Πότε θα ξεκαθαρίσει η εικόνα στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το voria.gr στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν 260 παιδιά και σήμερα (22/10) επέστρεψαν στο σχολείο 2 εκ των 45 παιδιών που νοσούν. Μέχρι στιγμής δεν έχει κριθεί απαραίτητο να κλείσει κάποιο τμήμα καθώς τα κρούσματα ήταν διάσπαρτα. Τα περισσότερα κρούσματα που εντοπίστηκαν σε ένα τμήμα ήταν εννιά και έτσι δεν συμπληρώνεται το 50+1% που απαιτείται για να διακόψει τη λειτουργία του το τμήμα, όπως προβλέπεται και από το πρωτόκολλο του υπουργείου Παιδείας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους καθηγητές ένας εξ αυτών έχει βρεθεί θετικός τις προηγούμενες ημέρες, ενώ άλλοι δύο σήμερα αποκαλύφθηκε ότι νοσούν από τον κορονοϊό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA