Μενού
  • Α-
  • Α+

Ταυτοποιήθηκε ο ανήλικος που επιτέθηκε άγρια σε 15χρονο έξω από το 7ο Λύκειο Καλλιθέας, προκαλώντας σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο του μαθητή. Σύμφωνα με τις Αρχές, πρόκειται για 17χρονο μαθητή από τεχνικό λύκειο του Πειραιά, ο οποίος δεν εντοπίστηκε από την Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτόφωρου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η δικογραφία θα μεταφερθεί τώρα στην τακτική Δικαιοσύνη.

Η επίθεση φέρεται να έγινε με αφορμή μια κοπέλα, καθώς ο 15χρονος φέρεται να απώθησε μια συμμαθήτριά του, η οποία είναι φίλη του 17χρονου και του εξιστόρησε το συμβάν. Εκείνος με τη σειρά του πρώτα έστειλε μήνυμα στον 15χρονο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια για να τον εκδικηθεί τον ξυλοκόπησε. Σύμφωνα με τη μητέρα του, το θύμα δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο από σιδερογροθιά. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου εξετάστηκε από γιατρούς και στη συνέχεια αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA