Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό τέλος είχε ένας αστυνομικός στην Ημαθία, ο οποίος κατέληξε σε νοσοκομείο από κορoνοϊό. O αστυνομικός δεν είχε εμβολιαστεί κατά της COVID-19 ενώ ήταν απρόθυμος να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ. «Παρακαλούσα τον γιο μου να εμβολιαστεί, δεν με άκουσε», δήλωσε ο πατέρας του αστυνομικού. Ο 50χρονος «έλεγε να κάτσω να δω τι γίνεται με το εμβόλιο και έφτασε στο σημείο να χάσει τη ζωή του».  

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: 32χρονος εποχικός πυροσβέστης νεκρός - Δεν είχε κάνει το εμβόλιο

Σύμφωνα με το STAR, ο 50χρονος στην αρχή είχε ελαφρά συμπτώματα όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν διστακτικός στη διασωλήνωση. Τελικά δέχτηκε τη διασωλήνωση, όμως με καθυστέρηση. Πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Ήταν παντρεμένος και είχε ένα ανήλικο παιδί.

«Αστυνομικός ήταν, τι να φοβόταν; Αν ήταν να φοβηθεί εν θα πήγαινε στην αστυνομία», είπε ο πατέρας του στο MEGA και ανέφερε πως ο γιος του κόλλησε κορονοϊό από την κόρη του που προβλήθηκε στο σχολείο. Θετική στον κορονοϊό ήταν και η σύζυγος του αστυνομικού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA