Μενού
  • Α-
  • Α+

Έρευνα για το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και απεικονίζει άνδρα των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία και να φωνάζει «είμαι τρελός», ξεκίνησε η αστυνομία. Το βίντεο φαίνεται πως τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της έντασης που προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Εξάρχεια μέσα από κατάστημα της περιοχής.

Διαβάστε ακόμη: Επεισόδια στα Εξάρχεια: Βίντεο δείχνει αστυνομικό των ΜΑΤ να κλωτσά διαδηλωτή

Στο βίντεο ο αστυνομικός των ΜΑΤ απεικονίζεται να σπάσει την τζαμαρία της πόρτας του καταστήματος, όταν πολίτες δεν τον άφησαν να μπει μέσα. Πίσω από την τζαμαρία βρίσκονταν πολίτες και όπως φαίνεται στο βίντεο, μία γυναίκα τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Με το που σπάει την τζαμαρία με το χέρι του, χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο που ακούγεται η φωνή μιας γυναίκας να λέει «τι κάνεις, είσαι τρελός;» με τον άνδρα των ΜΑΤ να απαντά προκλητικά «ναι, είμαι τρελός». Ο αστυνομικός κρατάει στα χέρια του και μια σημαία των διαδηλωτών την οποία πετάει στη συνέχεια μέσα στο κατάστημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA