Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

28η Οκτωβρίου: Παρέλαση ύστερα από 2 χρόνια στην Αθήνα - Αυτοί έκλεψαν την παράσταση

Προσαρμοσμένη στα δεδομένα της πανδημίας ήταν η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η πρώτη που έγινε μετά από δύο χρόνια

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο έλαβε χώρα η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, στην οποία συμμετείχαν μαθητές από 235 σχολεία της Α' Αθηνών, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα στην πρώτη παρέλαση μετά από δύο και πλέον χρόνια, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Την παρέλαση παρακολούθησαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, μεταξύ τους η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Την παράσταση, έκλεψε ο σημαιοφόρος του 20ού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, ο οποίος είναι μαύρος και κρατώντας γεμάτος υπερηφάνεια την ελληνική σημαία, παρήλασε μπροστά από την εξέδρα των επισήμων. Στην παρέλαση συμμετείχαν κι άλλα παιδιά τα οποία έλκουν την καταγωγή τους εκτός Ελλάδας, όπως για παράδειγμα το κοριτσάκι από το 11ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών η οποία παρήλασε φορώντας την μουσουλμανική της μαντήλα.

Image
Πηγή: Eurokinissi

Image
Πηγή: Eurokinissi
Image
Πηγή: Eurokinissi

Image
Πηγή: Eurokinissi
Image
Πηγή: Eurokinissi

Image
Πηγή: Eurokinissi

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#παρέλαση #Αθήνα #Μαθητές

Best of Internet