Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο νομικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, Φώτης Γροντάς, ο οποίος μιλώντας στο GrTimes.gr, ανέφερε ότι δύο ανήλικες μαθήτριες κατήγγειλαν έναν 16χρονο για βιασμό. Ο συγκεκριμένος μαθητής φέρεται να παρέσυρε στο σπίτι του με προσχηματικό λόγο και να βίασε μία 15χρονη συμμαθήτριά του, γεγονός που η ίδια αποκάλυψε στους γονείς της την περασμένη Πέμπτη.

Σήμερα εξάλλου, όπως είπε ο κ. Γροντάς, οι γονείς άλλης μίας μαθήτριας μετέβησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να καταγγείλουν πώς και η κόρη τους έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο μαθητή. Ο νομικός σύμβουλος παρουσιάστηκε ενώπιον του διευθυντή του σχολείου ζητώντας την απομάκρυνση του μαθητή μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η απάντηση που πήρε είναι αρνητική, ενώ φέρεται αποφασισμένος να θέσει το θέμα και στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κι αν χρειαστεί ακόμη ψηλότερα για την προστασία των φερόμενων ως θυμάτων. Σύμφωνα με τον κ. Γροντά για την πρώτη υπόθεση έχει ήδη ασκηθεί δίωξη και αναμένονται εξελίξεις για την υπόθεση.

Ωστόσο, πληροφορίες του GRTimes αναφέρουν πως έχει γίνει σχετική καταγγελία για βιασμό από μαθήτρια στην Αστυνομία, η οποία και βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης. Ο μαθητής σε βάρος του οποίου έγιναν οι καταγγελίες, αυτήν την ώρα βρίσκεται στο σχολείο μαζί με την γιαγιά του με την οποία ζει για να συνομιλήσουν με τον διευθυντή. Από πλευράς διεύθυνσης του σχολείου, δεν υπάρχει προς το παρόν κανένα σχόλιο για την υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA