Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρκετούς μήνες μετά, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου εκείνη την τραγική νύχτα της 11ης Μαΐου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε τη σύζυγό του, Καρολάιν. Η φρίκη από το αποτρόπαιο έγκλημα αποτυπώνεται από την πρώτη φωτογραφία, όπου απεικονίζεται το σκυλί της οικογένειας, κρεμασμένο στην κουπαστή της σκάλας. Στη δεύτερη φωτογραφία, διακρίνονται κάποια προσωπικά αντικείμενα του ζευγαριού πεταμένα στο πάτωμα, δίπλα από το κρεβάτι του φονικού. Πρόκειται για κάποια κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και το ρολό και κομμάτια από μονωτική ταινία, αυτή με την οποία δέθηκε ο πιλότος στην προσπάθειά του να παραπλανήσει τους αστυνομικούς

Ωστόσο, όπως ανέφεραν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. από την πρώτη στιγμή που οι έμπειροι αξιωματικοί βρέθηκαν στον χώρο, τους δημιουργήθηκαν υποψίες. Τόσο από τον τρόπο δεσίματος του καθ'ομολογίαν συζυγοκτόνου, όσο και από την κακή του «σκηνοθεσία». 

Αρχικά, είπε στους αστυνομικούς ότι μπόρεσε να δει το άψυχο σώμα της Καρολάιν, μόνο όταν τον έλυσαν, ενώ αντίθετα, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, εκείνος βρισκόταν μόλις λίγα εκατοστά μακριά από τη νεκρή γυναίκα του και το μωρό τους, το οποίο ο ίδιος τοποθέτησε δίπλα της. 

Επίσης, όπως τους αποκάλυψε αργότερα ο ίδιος, σκότωσε και το σκυλί της οικογένειας, επειδή θεώρησε ότι θα ενισχύσει το σενάριό του, μετά την ιστορία κλοπής που του είχε αφηγηθεί συνάδελφός του στο Αλεποχώρι. Τότε ληστές είχαν εισβάλει στο σπίτι του φίλου και συναδέλφου του και οι ληστές είχαν χτυπήσει το σκυλί στην προσπάθειά τους να κάνουν πιο εύκολα την κλοπή. 

Ολοι αυτοί οι ισχυρισμοί του Αναγνωστόπουλου, πολύ γρήγορα κατέπεσαν και αποδείχτηκε πως εκείνος είχε διαπράξει τη συζυγοκτονία χωρίς ωστόσο μέχρι και σήμερα να έχουν αποκαλυφθεί τα κίνητρα του ίδιου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA