Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια δίωρη ταλαιπωρία περίμενε το απόγευμα της Τρίτης (2/11) τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας «intercity 57» που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Συγκεκριμένα, 27 αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, επιβιβάστηκαν στην αμαξοστοιχία στον Παλαιοφάρσαλο με προορισμό την Αθήνα. Οι υπόλοιποι επιβάτες αντέδρασαν προς τους ελεγκτές, ζητώντας τα συγκεκριμένα άτομα να ελεγχθούν για τα προβλεπόμενα υγειονομικά πιστοποιητικά και στο τρένο προκλήθηκε αναστάτωση.

Αποτέλεσμα ήταν το τραίνο να ακινητοποιηθεί για δύο και πλέον ώρες στο σταθμό Λιανοκλαδίου προκειμένου να κατεβούν οι αλλοδαποί και να προσαχθούν για τα περαιτέρω στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, όταν η αμαξοστοιχία έφτασε στο Λιανοκλάδι ακινητοποιήθηκε και ανέλαβαν οι αστυνομικοί, που διαπίστωσαν ότι οι αλλοδαποί όχι μόνο δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού η αρνητικό rapid test, αλλά ούτε άδεια εισόδου και παραμονής στη χώρα. Και οι 27 προσήχθησαν στο Τμήμα, ενώ το τρένο από τις 17:35 που έπρεπε να αναχωρήσει για Αθήνα, ξεκίνησε λίγο πριν τις 19:45.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA