Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν τα κατάφερε ο 27χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον πέμπτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα στα Γιαννιτσά. Tο ατύχημα σημειώθηκε στις 18 Οκτωβρίου και τραυματίστηκαν σοβαρά δύο άτομα. Ο ένας εξ αυτών, ο 27χρονος κατέληξε σήμερα.

Οι δυο τραυματίες, 16 και 27 ετών, είχαν μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και έπειτα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε κρίσιμη η κατάσταση της υγείας τους. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 27χρονος έχασε τη μάχη με τη ζωή σήμερα. Στον αγώνα, ένας 16χρονος αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και φέρεται να έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη χτυπώντας σε μια μεταλλική κολώνα. Ο 27χρονος, πολύ γνωστός οδηγός Motocross, την ώρα του ατυχήματος έκανε ζέσταμα για να μπει στον αγώνα.

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις. Πρόκειται για τον 16χρονο οδηγό της μηχανής, αλλά και τον 60χρονο διοργανωτή του γεγονότος. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Αργά το βράδυ της Κυριακής, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γιαννιτσών τούς άφησε ελεύθερους ενόψει της ολοκλήρωσης της προανάκρισης, την οποία διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πέλλας για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA