Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ημέρα μετά το πόρισμα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον Mad Clip, ο παππούς του τράπερ, Παναγιώτης Αναστόπουλος, επαναλαμβάνει ότι ο εγγονός του «ήταν καθαρός» από το αλκοόλ και τις ουσίες. Σύμφωνα με το πόρισμα, μάλιστα, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο Mad Clip είχε καταναλώσει αλκοόλ λίγο πιο πάνω από το όριο. Παράλληλα, αναφέρεται και στα χρήματα που είχε ο εγγονός του πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «όσον αφορά στα χρήματα, τα συζητούσε με την Αρετή (η πρώην σύντροφός του). Αυτή γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες των χρημάτων. Αυτή συνδιαχειριζόταν δηλαδή. Από αυτά που έβγαζε χάλαγε. Στο σπίτι δεν άφηνε χρήματα» ανέφερε ο παππούς του τράπερ.

Ο παππούς του τράπερ στο ερώτημα αν βρέθηκαν χρήματα στο σπίτι του Mad Clip ή αν είχε λογαριασμό στην τράπεζα, ανέφερε: «Δεν έβαζε σε λογαριασμό, όχι δεν είχε». Υπενθυμίζεται ότι αντικείμενο διαμάχης είχαν γίνει τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του Mad Clip το βράδυ του τροχαίου. Με δεδομένο ότι υπήρχε διαφωνία ανάμεσα στους συγγενείς για το ποσό που θα έπαιρνε ο καθένας, τα χρήματα σύμφωνα με το Mega, είχαν παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια κατατέθηκαν στο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ο δημοφιλής τράπερ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, όταν η Porsche που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε με σφοδρότητα διαδοχικά σε κολόνα και στη συνέχεια σε δένδρο και κόπηκε στη μέση οδηγώντας τον ακαριαία στον θάνατο. Πριν μπει στο αυτοκίνητο, όπως φαίνεται από τις τοξικολογικές εξετάσεις, φαίνεται να είχε πιει περίπου τρία ποτά.

«Καθαρός» από άλλες ουσίες ο Mad Clip

Παράλληλα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν ότι ο Mad Clip τη βραδιά του τροχαίου δυστυχήματος ήταν «καθαρός», καθώς πέρα από το αλκοόλ δεν εντοπίστηκαν στο αίμα του άλλες ουσίες. Όπως επισημάνθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στον τράπερ ήταν πάνω από το όριο, ωστόσο δεν είναι μια ποσότητα που θα τον έκανε να οδηγεί ανεξέλεγκτα, δεν ήταν δηλαδή μεθυσμένος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA