Επεισόδια λαμβάνουν χώρα αυτή την ώρα στη λεωφόρο Κηφισίας, η οποία είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα, λόγω της συγκέντρωσης των πυροσβεστών. Οι άνδρες των ΜΑΤ κάνουν χρήση χημικών και η κατάσταση είναι έκρυθμη. Νωρίτερα, η κάθοδος της Κηφισίας στο ύψος του εμβολιαστικού κέντρου Προμηθέας έκλεισε, καθώς συμβασιούχοι πυροσβέστες πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας επί της λεωφόρου Κηφισίας.
Οι πυροσβέστες λαμβάνουν μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ύστερα από κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών, που ζητούν την άμεση ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό με αύξηση της οργανικής δύναμης πάνω από 4.000 οργανικές θέσεις και αντίστοιχο αριθμό προσλήψεων καθώς και βελτίωση των συνθήκων εργασίας.
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.