Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να δει διά ζώσης την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, καθώς στη Λάρισα καθημερινά καταγράφονται εκατοντάδες νέα κρούσματα κορονοϊού. Ωστόσο, κατά την έξοδο της υπουργού από το νοσοκομείο, ομάδα αρνητών του εμβολίου την περίμενε και την αποδοκίμασε, διαμαρτυρόμενοι για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους υγειονομικούς.

Συγκεκριμένα επρόκειτο για εργαζόμενους που έχουν τεθεί σε αναστολή από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και στις αποδοκιμασίες τους, οι εργαζόμενοι της Επιτροπής Αγώνα ΠΓΝΛ μεταξύ άλλων φώναζαν: «Ζήτω η ελευθερία». 

Στο βίντεο που δημοσιεύει το larissanet, μία εκ των εργαζομένων ακούγεται να λέει ότι θα περιμένουν ξανά την υπουργό, ώστε να διαμαρτυρηθούν για τις ελευθερίες τους που, όπως υποστηρίζουν, καταπατώνται. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA