Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρία χρόνια χρειάστηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, προκειμένου να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του 37χρονου Δ.Λ., ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Μάνδρα. Μάλιστα, κατόπιν σχετικού αιτήματος της ΕΛ.ΑΣ., είχε ενεργοποιηθεί και η υπηρεσία Silver Alert, καθώς η εξαφάνιση του είχε δηλωθεί στις 28 Αυγούστου του ίδιου έτους.

Παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν την έρευνα με ελάχιστα στοιχεία, κατάφεραν να συνθέσουν το παζλ και να ταυτοποιήσουν τον 26χρονο σήμερα δράστη, χάρη σε πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση τους τις τελευταίες εβδομάδες. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, δράστης και θύμα γνωρίζονταν από τα στέκια των τοξικομανών της Δυτικής Αττικής, ενώ είχαν συλληφθεί μαζί για ληστεία και για διακίνηση ναρκωτικών. Ωστόσο, στη φυλακή είχε καταλήξει μόνο ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος φαίνεται πως «χρέωσε» στον Δ.Λ. ότι τον πρόδωσε. 

Πριν από τη δολοφονία, κοντά σε ρέμα στην περιοχή της Μάνδρας, οι δύο άνδρες είχαν τσακωθεί άγρια. Ο 26χρονος συνελήφθη και φέρεται να υποστήριξε προανακριτικά ότι ο 37χρονος τότε, έβγαλε μαχαίρι και επιχείρησε να τον τραυματίσει με αποτέλεσμα να φοβηθεί και να τον σπρώξει στο γκρεμό, όπου βρήκε τραγικό θάνατο. Στο σημείο, πάντως, της δολοφονίας οι αστυνομικοί δεν είχαν βρει κανένα αιχμηρό αντικείμενο. 

Ο 26χρονος είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για ληστείες, κλοπές, πλαστογραφία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 26χρονος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA