Μενού
  • Α-
  • Α+

Απασφάλισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της σοκαριστικής επίθεσης με βιτριόλι,  με αφορμή ένα προφίλ που έχει δημιουργηθεί στο Instagram με το όνομα της καταδικασμένης για την επίθεση Έφης Κακαράντζουλα.

«Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος» σχολιάζει η Ιωάννα σε ανάρτησή της και τονίζει με νόημα ακόμη μία ανάρτηση από μία διαδικτυακή της φίλη στην οποία αναφέρεται το εξής: «Αν είσαι κάποιος ανόητος που έκανε αυτό το fake προφίλ είσαι άρρωστος. Αν είσαι η ίδια, δεν υπάρχει τίποτα να ακολουθήσεις εδώ. Γύρνα στο σκοτάδι σου. Μπλοκ».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δικαστική απόφαση για την Εφη Κακαράντζουλα

Η Ιωάννα εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στις αρχες Νοεμβρίου στο Ζάππειο, προσκεκλημένη από την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Τάσου Μητροπούλου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου δήλωσε ικανοποιημένη και αποφασισμένη να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας της, φορούσε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα και πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της.

https://www.instagram.com/p/CVvsnmkqLw_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA