Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Φαίδωνας Βόβολης, ο οποίος είναι γνωστός για την αντιεμβολιαστική του δράση και πρωτοστατεί στα κινήματα των αντιεμβολιαστών του κορονοϊού φέρεται να έλαβε πιστοποιητικό νόσησης μία ημέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία που είχε δώσει η κυβέρνηση στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς για να κάνουν το εμβόλιο έτσι ώστε να μην βγουν σε αναστολή εργασίας. Ο γιατρός, ο οποίος έχει καθαιρεθεί από τον ΙΣΑ, ο οποίος πριν από έναν μήνα του ανέστειλε την άδεια άσκησης επαγγέλματος για 6 μήνες, επιτέθηκε στον δημοσιογράφο του Star Channel και του Reader.gr, Γιώργο Ευγενίδη, για μία ανάρτησή του στο twitter. Εκεί, αποκαλύφθηκε ύστερα από ανταλλαγή... απόψεων ότι ο αρνητής γιατρός στις 31 Αυγούστου πήρε στα χέρια του θετικό τεστ νόσησης από νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής.

Ο κ. Βόβολης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη για ένα «τιτίβισμα» του τελευταίου αναφορικά με την πορεία των εμβολιασμών. Ο Γιώργος Ευγενίδης έγραψε ότι « αν κρίνουμε από την αύξηση ραντεβού πρώτης δόσης για εμβολιασμό, τα πιο πετυχημένα μέτρα ήταν το Freedom Pass με τα 150 ευρώ και ο περιορισμός της ελεύθερης πρόσβασης για ανεμβολίαστους σε καφέ και εστιατόρια. Στο τέλος της ημέρας, βέβαια, ό,τι κάνει τη δουλειά...», με τον Φαίδωνα Βόβολη να αναδημοσιεύει το σχόλιό του και να του επιτίθεται με αήθεις χαρακτηρισμούς.

«Βγήκε ο κάθε αρρωστοφοβικός από τη γυάλα του να μας κάνει διδαχή επιτυχίας! ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ: απέτυχε η κυβέρνησή σου σε ΟΛΑ: κανένας περιορισμός ανεμβολίαστων ανόητε υποτακτικέ, απλά ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ!ΑΔΕΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ…ανόητε.. ανόητοι.. μέχρι τέλους για κάποιους σαν κι εσένα» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Βόβολης.

https://twitter.com/FedonVovolis/status/1458510926286671876?ref_src=twsrc^tfw

Ο δημοσιογράφος ανταπάντησε, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ο Φαίδων Βόβολης, που είναι αντιεμβολιαστής, νόσησε από Covid-19 και πήρε πιστοποιητικό νόσησης από νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής, όλως τυχαίως, μία μόλις μέρα πριν τεθεί σε εφαρμογή η αναστολή εργασίας σε αρνητές υγειονομικούς... «Εγώ είμαι αρρωστοφοβικός, ο κ. Βόβολης είναι θαρραλέος λεβέντης. Αλλά μιας και τα λέμε, δεν μας απαντάει ο κ. Βόβολης αν αληθεύει ότι δεν βγήκε σε αναστολή τον Σεπτέμβριο, επειδή εμφανίστηκε να νόσησε με κορονοϊό στις 31/8, με τεστ από νοσοκομείο της Αθήνας;» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ευγενίδης.

https://twitter.com/g_evgenidis/status/1458698322496139264?ref_src=twsrc^tfw

Τη... σκυτάλη πήρε η εκπρόσωπος Τύπου του κ. Βόβολη, κατηγορώντας τον δημοσιογράφο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων: «Ας μας απαντήσει πρωτίστως ο κ. Ευγενίδης ΠΏΣ δύναται να έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα που αφορούν τον Επικεφαλής του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά" κ. Φαίδωνα Βόβολη. Μπορεί ο καθένας που υποδύεται τον δημοσιογράφο να έχει πρόσβαση σε ΑΠΟΡΡΗΤΑ ιατρικά δεδομένα; ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ».

https://twitter.com/MaddieSevastou/status/1458727353748762625?ref_src=twsrc^tfw

Το... γαϊτανάκι των αναρτήσεων ολοκληρώθηκε με το «τιτίβισμα» του δημοσιογράφου «Εγώ μια ερώτηση έκανα, άρα μάλλον ο κ. Βόβολης έχει πιστοποιητικό νόσησης από τις 31/08. Το σκανδαλώδες είναι ότι μαθεύτηκε...».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA