Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από την Πέμπτη ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Χουλιάρας, με τον ίδιο να ανεβάζει το πρωί του Σαββάτου (13/11) μία selfie για να δείξει πως όλα πάνε καλά.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε το μήνυμα στα social media του κ. Χουλιάρα την Πέμπτη, όταν έγραψε: «Εάν δεν πήγαινα χτες με το ζόρι για εξετάσεις σήμερα δεν θα ζούσα για να σας γράψω 2 κουβέντες Πρόληψη = Ζωή. Αυτή την στιγμή δεν ξέρω τίποτα άλλο μόνο ότι γράφω λέξεις επικοινωνώ είμαι ζωντανός. Συγνώμη για την ενόχληση και ευχαριστώ που το διαβάσατε». Με το συγκεκριμένο μήνυμα που, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε ανησυχία στους γνωστούς και φίλους του δημοφιλούς σεισμολόγου, ο κ. Χουλιάρας θέλησε να ευαισθητοποιήσει όσους αφήνουν για αύριο όσα μπορούν να κάνουν για την υγεία τους σήμερα.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο κ. Χουλιάρας μπήκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις ρουτίνας, όπου όμως διαγνώστηκε με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Τα μηνύματα όμως είναι θετικά για την κατάσταση της υγείας του, με τον ίδιο να προχωρά σε νέα ανάρτηση στο Facebook σήμερα το πρωί, με μία selfie του και το μήνυμα: «Πάμε καλά σας ευχαριστώ πολύ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA