Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 10:50 το πρωί της Δευτέρας, η 49χρονη Κ.Τ. που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά του βιολογικού πατέρα της 13χρονης κόρης της, έφτασε στο γραφείο της ανακρίτριας, ωστόσο, δεν απολογήθηκε, καθώς δεν συνοδευόταν από δικηγόρο. Η 49χρονη πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης της, η οποία φέρεται και να την αφόπλισε.

Η Κ.Τ. εξερχόμενη από το γραφείο της 11ης τακτικής ανακρίτριας φώναζε ότι «αυτή τη φορά θα αποδεχθεί εάν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Εάν υπάρχει τότε το παιδί μου και εγώ θα πρέπει να είμαστε μαζί...»

Νωρίτερα, την ώρα που προσήλθε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων φώναζε «ο πραγματικός εγκληματία είναι ο οφθαλμίατρος Γ.Ν. με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου κι όχι του βιαστή μου». Η ανακρίτρια θα κρίνει και θα διατάξει αύριο τελικά (16/11) αν η 49χρονη εικαστικός θα οδηγηθεί στη φυλακή ή στο ψυχιατρείο.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωακείμ Κασσωτάκης της άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA