Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ένα απίστευτο αστυνομικό θρίλερ με καταιγιστικές εξελίξεις εκτυλίχθηκε η δολοφονία της 75χρονης γυναίκας στον Βόλο. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστης ήταν ο 39χρονος βαφτισιμιός της. Αλλά αυτό τελικά, όπως αποδείχθηκε, ήταν μόνο η αρχή καθώς οι αστυνομικοί μερικές ημέρες αργότερα κατάφεραν και εξιχνίασαν μια ακόμα δολοφονία. Δράστης και πάλι ο 39χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο δράστης μιας 69χρονης γυναίκας το 2009 παρέμενε ανεξιχνίαστη καθώς δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία που θα οδηγούσαν στη σύλληψη του δράστη. Τότε στα νύχια του θύματος είχε μείνει dna του δράστη αλλά η υπόθεση κόλλησε εκεί αφού δεν υπήρχε συγκρίσιμο γενετικό υλικό.

Όταν έγινε η δολοφονία της 75χρονης γυναίκας, ωστόσο, και η ΕΛΑΣ έφτασε στα ίχνη του 39χρονου, κάποιοι θυμήθηκαν και τη δολοφονία του 2009 καθώς υπήρχαν πολλά κοινά στοιχεία (πολλές μαχαιριές, θύματα γυναίκες, προσωπική σχέση θύτη - θύματος κλπ). Αυτό που δεν μπορούσε να γίνει τότε, ωστόσο, έγινε τώρα που οι αστυνομικοί πήραν dna από τον δράστη. Η ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια απέδειξε πως το δείγμα του γενετικού υλικού είναι ίδιο με αυτό που είχε βρεθεί στα νύχια της 69χρονης γυναίκας!

Το συγκλονιστικό είναι βέβαια το γεγονός πως η 69χρονη γυναίκα ήταν η μητέρα του δικηγόρου που είχε αναλάβει υποθέσεις για λογαριασμό του 39χρονου που πλέον κατηγορείται για δυο δολοφονίες. Οι δυο άνδρες γνωρίζονταν από μικρά παιδιά!

Τα πρώτα λόγια του δικηγόρου για την εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας του

Ανακούφιση που οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τη στυγερή δολοφονία της μητέρας του, Νίκης, έστω και έπειτα από 12 χρόνια, αισθάνεται ο γιος της, Γιάννης Μηλίνης, ο οποίος βρέθηκε να υπερασπίζεται τον δολοφόνο της. Ο δικηγόρος, ο οποίος ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας (15 Νοεμβρίου) από τους αστυνομικούς για τη διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας της μητέρας του, δεν είχε πάψει στιγμή να προσπαθεί να βρει την ταυτότητα του δράστη. Συγκεκριμένα, σε αποκλειστικές του δηλώσεις στον Ταχυδρόμο ανέφερε τα εξής:

«Ευχαριστώ τις αστυνομικές Αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας μου, Νίκης Μηλίνη, τον Αύγουστο του 2009. Είμαι ανακουφισμένος με την εξέλιξη αυτή. Ουδέποτε έπαυσα όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα να ενδιαφέρομαι και να εισφέρω στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA