Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μαφιόζικη εκτέλεση του συζύγου της ιδιοκτήτριας του βενζινάδικου επί της λεωφόρου Θηβών στη Νίκαια έχει καταγραφεί στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του πρατηρίου βενζίνης και οι εικόνες σοκάρουν. Οι δράστες προσποιούμενοι τους πελάτες μπήκαν με μία μαύρη BMW στο πρατήριο και άνοιξαν πυρ. Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 3 κάλυκες από 32αρι περίστροφο, το οποίο όπως φαίνεται και στο βίντεο, έχει σιγαστήρα.

Ο 35χρονος Αλβανός απ' ό,τι φαίνεται στο βίντεο, ενώ βλέπει το όχημα των εκτελεστών του να εισέρχεται στο βενζινάδικο, δεν δίνει σημασία κι αφού ρίχνει μια κλεφτή ματιά, γυρίζει μπροστά και συνεχίζει να μιλά με άλλα δύο άτομα που βρίσκονταν μαζί του, εκ των οποίων το ένα τραυματίστηκε από τα πυρά του εκτελεστή.

Στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το nantiareport.gr ο δράστης κάθεται στο πίσω κάθισμα, πίσω από τον συνοδηγό, ανοίγει το παράθυρο, ρίχνει δύο πυροβολισμούς στο σώμα του δολοφονηθέντα κι εν συνεχεία κρεμάει το σώμα του απ' έξω, ρίχνοντας τη χαριστική βολή στο θύμα στο κεφάλι, ενώ αυτό κείτεται μπρούμυτα στο έδαφος. Τα χαρακτηριστικά του δράστη είναι καλυμμένα, καθώς φοράει κουκούλα και δεν διακρίνεται κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει τις Αρχές στην ταυτοποίηση των δραστών, τουλάχιστον απ' αυτήν την κάμερα, που καταγράφει την εν ψυχρώ δολοφονία καρέ-καρέ.

Λίγο αργότερα η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στου Ρέντη και από τα χαρακτηριστικά του προκύπτει ότι ήταν το αυτοκίνητο των δραστών το οποίο είχε κλαπεί στις 18 Οκτωβρίου από τη Γλυφάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=KUEsb9SY5zg
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA