Μενού
  • Α-
  • Α+

Ομάδες ατόμων στις ΗΠΑ που φροντίζουν να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, βάζουν στο στόχαστρό τους πανάκριβες μάρκες όπως Louis Vuitton, Hermes, Gucci, Fendi με αποτέλεσμα η λεία τους να ανέρχεται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Η νέα μόδα grab and run, απασχολεί τις αστυνομικές αρχές οι οποίες μέχρι στιγμής αδυνατούν τα αντιμετωπίσουν την συγκεκριμένη επιδημία στις ληστείες, καθώς πρόκειται για οργανωμένες επιθέσεις, εμπνευσμένες πιθανότατα από τις «λεηλασίες» κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στις ΗΠΑ.

Ένα από τα πρώτα περιστατικά με κουκουλοφόρου έγινε την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου σε εμπορικό κέντρο σε προάστιο του Σικάγο. Μια ομάδα 14 ατόμων που δεν ήταν οπλισμένοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλε στο κατάστημα της Louis Vuitton και φεύγοντας πήρε μαζί προϊόντα αξίας περίπου 120.000 δολαρίων.

https://twitter.com/Cream_n_Coffee/status/1462616724017012738?ref_src=twsrc^tfw

Αλλο περιστατικό έγινε στην Καλιφόρνια, όπου 80 άτομα, με 25 οχήματα, απέκλεισαν μια ολόκληρη περιοχή για μερικά λεπτά, εισβάλλοντας στο πολυκατάστημα Nordstrom, από το οποίο απέσπασαν προϊόντα αξίας περίπου 200.000 δολαρίων.

https://twitter.com/JodiHernandezTV/status/1462284757434175488?ref_src=twsrc^tfw

Ανάλογες επιδρομές έγιναν και σε διάφορα άλλα σημεία της Καλιφόρνια, όπως στο Σαν Φρανσίσκο και το Μπέβερλι Χιλς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA