Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει σήμερα Πέμπτη (25/11) ο καιρός αλλά όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, από το βράδυ θα υπάρξει νέα επιδείνωση, ενώ αναμένονται κύματα ισχυρών βροχών και καταιγίδων.

Διαβάστε ακόμη: Καιρός: Μικρή ανάπαυλα με λίγες νεφώσεις, πριν την κακοκαιρία της Παρασκευής

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Μαρουσάκης, «για σήμερα Πέμπτη η ημέρα ξεκινά με τοπικές συννεφιές σε περιοχές που βρίσκονται απέναντι από τον βοριά, δηλαδή η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια, η ανατολική Στερεά και η βόρεια Κρήτη και σε αυτές τις περιοχές ίσως να έχουμε μέχρι νωρίς το μεσημέρι κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές. Γρήγορα όμως ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται. Στην υπόλοιπη χώρα ξεκινάμε αντίθετα, δηλαδή ο καιρός ξεκινάει καλός, όμως προς το βράδυ θα έχουμε βροχοπτώσεις στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά».

Ωστόσο, η βελτίωση του καιρού δεν θα κρατήσει για πολύ, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, καθώς από την περιοχή της Ιταλίας ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό μετατοπίζεται προς τη χώρα μας. Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από το βράδυ της Πέμπτης με βροχές στα δυτικά και κυρίως την Παρασκευή επηρεάζοντας πολλές περιοχές της χώρας. Οπως υπογραμμίζει ο μετεωρολόγος, μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας διαδοχικές κακοκαιρίες θα απασχολούν τη χώρα μας δίνοντας αρκετά μεγάλα ύψη βροχής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA