Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η ζωή μας ήταν ένα μαρτύριο», τον συζυγοκτόνο «τον έκλεινα μέσα στο ψυχιατρείο και μετά από 10 μέρες τον έστελναν πίσω σπίτι», λέει για τον πατέρα του ο γιος της 48χρονης που κατακρεουργήθηκε με 28 μαχαιριές στην Πολίχνη ΘεσσαλονίκηςΟ 20χρονος γιος έμενε μαζί με τους γονείς του και για τον πατέρα του είπε ότι «τον έβλεπα πάντα σαν άρρωστο και συγχωρούσα οτιδήποτε και αν έκανε αλλά τώρα αυτό εδώ πέρα... Τέλος πάντων... Τον έβλεπα πάντα σαν άρρωστο».

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία - Θεσσαλονίκη: Με συνολικά 23 μαχαιριές σκότωσε τη γυναίκα του ο 49χρονος, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα

«Ήταν βίαιος με όλους αλλά με εμένα λίγο πιο πολύ κρατιόταν ξέρετε με τη γυναίκα λίγο... Εν πάση περιπτώσει εγώ αυτό που θέλω να ακουστεί είναι ότι ήταν εκτός τόπου και χρόνου, εντελώς τρελός και όλα αυτά που λέει περί απάτης, ότι την απατούσε και τα λοιπά... Όλα αυτά ήταν στο μυαλό του», είπε ο γιος στον ALPHA. «Πήγε εκεί πέρα ψύχραιμος να πούμε πιστεύοντας ότι κάνει το σωστό, δηλαδή είναι εκτός τόπου και χρόνου. Εγώ θέλω να γίνει καλά να καταλάβει λίγο τι έχει κάνει», ανέφερε ο γιος και σε ερώτηση για το αν είναι θυμωμένος που ο 49χρονος πατέρας του δεν νοσηλευόταν απάντησε: «το κράτος δεν προστατεύει σε τέτοια πράγματα γιατί δεν μπορεί να είναι μέσα στο σπίτι σου, το καταλαβαίνω, δεν ρίχνω ευθύνες...». Ο γυναικοκτόνος «λάμβανε αγωγή αλλά δεν τον βοηθούσε» και νοσηλευόταν στο ψυχιατρείο Σταυρούπολης, «τελείωνε η αγωγή, τον παίρναμε σπίτι και λέγανε έστρωσε και είναι καλά»

Ο 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία, μετήχθη νωρίτερα ενώπιον της εισαγγελέως ποινικής δίωξης, που του απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο αναμένεται να πάρει προθεσμία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κατηγορούμενος ως δράστης απολογήθηκε προανακριτικά ότι προέβη στο στυγερό έγκλημα επειδή πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε

Τη δολοφονία αποκάλυψε ο 49χρονος, όταν γύρω στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής (28/11) μετέβη στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Τη σορό της 48χρονης συζύγου του εντόπισε λίγο αργότερα πλήρωμα περιπολικού, που μετέβη στην οικία τους. Αμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου, οι οποίοι εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι, που φέρεται να είναι το μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας. «Ο κύριος είχε ψυχολογικά προβλήματα. Χθες μάλωσε με τη γυναίκα του και τη σκότωσε. Εχει έναν γιο που σπουδάζει στην Κατερίνη. Ζούσαν με κάποια επιδόματα. Δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι η κυρία. Τον πήγαν 2-3 φορές με το ασθενοφόρο με ψυχολογικά προβλήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας κύριος που διέμενε στην ίδια πολυκατοικία στην περιοχή της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA