ΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/11/2021 15:59

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Σε debate ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών καλεί ο Δημήτρης Αναστασόπουλος τον Δημήτρη Βερβεσό

«Να συζητήσουμε για την αναδιοργάνωση του ΔΣΑ, για τη στήριξη των δικηγόρων, και δη των πιο αδύναμων, για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας και για τον εκσυγχρονισμό του επαγγέλματός μας», είναι το μήνυμα για το debate

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Σε debate ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών καλεί ο Δημήτρης Αναστασόπουλος τον Δημήτρη Βερβεσό
(Πηγή: Pixabay)
Ανάγνωση:

Σε debate ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών καλεί ο Δημήτρης Αναστασόπουλος τον Δημήτρη Βερβεσό. «Να συζητήσουμε για την αναδιοργάνωση του Συλλόγου μας, για τη στήριξη των δικηγόρων, και δη των πιο αδύναμων, για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας και για τον εκσυγχρονισμό του επαγγέλματός μας», όπως αναφέρει σε δήλωσή του και καλεί τον ανθυποψήφιό του αυτή τη φορά να ανταποκριθεί στην πρόσκληση «...προς όφελος των δικηγόρων και της εκλογικής διαδικασίας».

Ο κ. Αναστασόπουλος ευχαριστεί τους χιλιάδες συναδέλφους του που στήριξαν την υποψηφιότητά του και καλεί τους δικηγόρους να προσέλθουν στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας «...για την τελική ανατροπή». «Πλέον, το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: σε λίγες ημέρες αποφασίζουμε για το τι εκπροσώπηση επιθυμούμε, ποια πρόταση είναι στραμμένη στο μέλλον, ποιος μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα», τονίζει και προτάσσει την ανάγκη μιας αλλαγής που απαιτεί η πλειοψηφία του δικηγορικού σώματος.

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Αναστασόπουλου:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 2.637 συναδέλφους που με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Που επιβράβευσαν την παρουσία μας τα 4 χρόνια που πέρασαν εντός και εκτός Δ.Σ., για διαφάνεια, εκσυγχρονισμό και στήριξη των δικηγόρων. Το 2017 με εμπιστεύτηκαν στον α' γύρο των εκλογών 1.884 συνάδελφοι, σήμερα είμαστε πολλοί περισσότεροι, πολύ πιο αισιόδοξοι, πολύ πιο δυνατοί! Κάναμε το πρώτο βήμα. Για την πραγματική αλλαγή στον ΔΣΑ. Για διαφάνεια, θεσμική θωράκιση του επαγγέλματός μας, στήριξη των πιο αδύναμων συναδέλφων μας, ανάταξη του κύρους μας.

Θέλω να καλέσω όλους τους συναδέλφους που επιθυμούν έναν ισχυρό Δικηγορικό Σύλλογο να συστρατευτούν μαζί μας για την τελική ανατροπή. Να ενώσουμε δυνάμεις για έναν ΔΣΑ που θα προστατεύει τα μέλη του, θα μάχεται για τα συμφέροντα τους και θα αποτελεί θεματοφύλακα των δικαιωμάτων των πολιτών απέναντι σε κάθε εξουσία και αυθαιρεσία. Ενωμένοι, να αφήσουμε πίσω μας το χθες που μας πλήγωσε και με τις αποφάσεις του στοίχισε στον κλάδο μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Να δημιουργήσουμε έναν Σύλλογο για όλους!

Πλέον, το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: Σε λίγες ημέρες αποφασίζουμε για το τι εκπροσώπηση επιθυμούμε, ποια πρόταση είναι στραμμένη στο μέλλον, ποιος μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα. Για αυτό ΚΑΛΩ και πάλι τον νυν Πρόεδρο Δημήτρη Βερβεσό σε μια ανοικτή δημόσια συζήτηση, με όποιους όρους εκείνος επιθυμεί. Να συζητήσουμε για την αναδιοργάνωση του Συλλόγου μας, για την στήριξη των δικηγόρων, και δη των πιο αδύναμων, για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας και για τον εκσυγχρονισμό του επαγγέλματός μας. Τον καλώ αυτή τη φορά να ανταποκριθεί, προς όφελος των δικηγόρων και της εκλογικής διαδικασίας.

#metodikigoro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ