Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας η πορεία που γίνεται στην 13η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια υπό βροχή, με τους διαδηλωτές να έχουν κλείσει την οδό Πανεπιστημίου. Ασφυκτική η παρουσία των αστυνομικών, οι οποίοι το πρωί συνέλαβαν τρία άτομα. 

Απροσπέλαστο είναι το κέντρο της Αθήνας, με ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να έχουν τεθεί σε ισχύ. Κλειστές είναι η Σταδίου, Πανεπιστημίου και όλοι οι κάθετοι δρόμοι γύρω από αυτές.  Η συμμετοχή στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο είναι μεγάλη, καθώς συμμετέχουν πάνω από 5.000 άτομα (σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η αστυνομία), από οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, με την παρουσία της αστυνομίας να είναι ισχυρή. 

Κλειστός ο σταθμός του μετρό Πανεπιστήμιο, όπως και ο σταθμός στο Σύνταγμα, κατόπιν εντολής της Αστυνομίας. Περισσότεροι από 3.500 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός για τις πορείες στη μνήμη του Γρηγορόπουλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA