Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή οδηγείται ο 51χρονος που την περασμένη Πέμπτη δολοφόνησε με απανωτές μαχαιριές τον σύντροφο της μητέρας του, ηλικίας 66 ετών έξω από το χρωματοπωλείο που διατηρούσε με τη μητέρα του δράστη ο θανών στην οδό Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 51χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Ο κατηγορούμενος και ενώπιον της δικαστικής λειτουργού παραδέχθηκε το έγκλημά του ενώ με δήλωσή προς τους δημοσιογράφους εμφανίστηκε αμετανόητος: «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Στα 31 μου χρόνια αυτός ο άνθρωπος μου κατέστρεψε τη ζωή». Ο 51χρονος είχε οδηγηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή και είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί για σήμερα Δευτέρα.

Ο 51χρονος, ο οποίος απεικονίζεται σε βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφορεί να επιδίδεται σε απανωτές μαχαιριές κατά του θύματος, φέρεται να τον πυροβόλησε και με αεροβόλο στο κεφάλι, δίνοντάς του τη χαριστική βολή. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να πυροβόλησε επανειλημμένα το θύμα του στο κεφάλι ώστε να βεβαιωθεί ότι ήταν νεκρός.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι ο 51χρονος δράστης, αφού πρώτα δολοφόνησε με τρεις (θανάσιμες) μαχαιριές το θύμα, στη συνέχεια έβγαλε από την τσέπη του ένα αεροβόλο όπλο και άρχισε να πυροβολεί εξ επαφής τον 66χρονο στο κεφάλι.

Το αεροβόλο βρέθηκε μαζί με το στρατιωτικού τύπου μαχαίρι και δύο λάμες στο αυτοκίνητο του δράστη, το οποίο το πάρκαρε έξω από την Υποδιεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής όπου παραδόθηκε.

Εξάλλου, στην κατάθεσή της η μητέρα του δράστη και σύντροφος του θύματος ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι ο γιος της βρίσκεται στην Ελλάδα. Από την ΕΛ.ΑΣ. εκτιμάται ότι ο 51χρονος δεν γνωστοποίησε στη μητέρα του ότι επέστρεψε για να μην υποψιαστεί κάτι και. «Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα καν ότι είναι στην Ελλάδα. Εγώ ήξερα ότι είναι στη Δανία», φέρεται να είπε η μητέρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA