Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκάρουν ακόμη περισσότερο οι λεπτομέρειες από την τραγωδία στο Καματερό με τον θάνατο δύο ανήλικων αγοριών ηλικίας 12 και 13 ετών, αλλά και τον τραυματισμό ενός μικρού κοριτσιού που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια. Τα δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους μετά από φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης δε δώμα διώροφης οικείας στο Καματερό, καθώς εγκλωβίστηκαν μέσα στο σπίτι χωρίς να καταφέρουν να βρουν έξω.

Διαβάστε ακόμη: Τραγωδία στο Καματερό: Δύο νεκροί ανήλικοι 12 και 13 ετών σε φωτιά σε δώμα

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η φωτιά στο σπίτι ξεκίνησε από σπίθα, από τη σόμπα που ήταν αναμμένη. Στο σπίτι ζει μια πολύτεκνη οικογένεια με 12 παιδιά. Το πρωί η μητέρα συνόδευσε τα παιδιά στο σχολείο, και έμειναν πίσω τα δύο αγόρια καθώς ήταν αδιάθετα αλλά και η τρίχρονη κόρη της οικογένειας. Όταν ξέσπασε η φωτιά τα τρία παιδιά ήταν μέσα στο σπίτι.

Την πυρκαγιά αντιλήφθηκε άλλο παιδί της οικογένειας που ήταν σε κάτω όροφο. Προσπάθησε να μπει στο σπίτι σπάζοντας ένα τζάμι και έβγαλε έξω το μικρό κορίτσι. Ωστόσο όπως ο ίδιος αποκάλυψε δεν γνώριζε πως μέσα στο φλεγόμενο σπίτι ήταν και δύο ακόμα αδέρφια του.

Γειτόνισσα κάλεσε την πυροσβεστική, με τους άνδρες της, όταν κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά να έρχονται αντιμέτωποι με τα απανθρακωμένα σώματα των δύο αγοριών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA