Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες πίσω από τη δολοφονία 83χρονης στα Γρεβενά από τον ίδιο της το γιο. Όπως αποκαλύφθηκε ο ίδιος άνθρωπος είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του το 1993 του στο ίδιο χωριό και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν, είχε νοσηλευτεί για αρκετά χρόνια σε ψυχιατρική κλινική.

Διαβάστε ακόμη: Γρεβενά: Συνελήφθη 59χρονος που φέρεται να έπνιξε τη μητέρα του

Ο 59χρονος είναι ο μητροκτόνος, εκείνος που έδωσε τέλος στη ζωή της ίδιας του τη μητέρας, όταν ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών που απευθύνθηκε για να αναλάβει την κηδεία της ενημέρωσε τις Αρχές καθώς η συμπεριφορά του ήταν περίεργη.

Παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή και η σορός της 83χρονης μεταφέρθηκε την Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατος ήταν ασφυκτικός και προήλθε από συμπίεση λαιμού

Αμέσως oι αστυνομικές αρχές άρχισαν να τον αναζητούν και αφού εντοπίστηκε προσήχθη στην Ασφάλεια Γρεβενών και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών ενώ πιθανότατα θα υπάρξει εν νέου ιατρική εξέταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA