Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγριο ξύλο έπεσε στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας σε club όπου εμφανιζόταν γνωστός τράπερ. Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα κι ενώ η συναυλία ήταν σε εξέλιξη, στο σημείο έφτασε ομάδα αγνώστων που αποτελείτο από 10-15 άτομα, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα. Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν αδιακρίτως κατά του πλήθους που παρακολουθούσε τη συναυλία και πέταξαν καπνογόνα και πυρσούς.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε αρκετές προσαγωγές. Από το περιστατικό υπήρξαν 6 τραυματισμοί, με τους 4 από αυτούς να διακομίζονται στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς κι αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο, ενώ 2 διακομίσθηκαν εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, κάνουν λόγο για οπαδικές διαφορές. Σοβαρές είναι και οι υλικές ζημιές στο κατάστημα, όπως μπορείτε να δείτε στα πλάνα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα thespro.gr.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA