Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που αφήνει πίσω της η κακοκαιρία Κάρμελ. Οι χαμηλές θερμοκρασίες και η χιονόπτωση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας που ξεκίνησε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου και αναμένεται να παρουσιάσει ύφεση τις επόμενες ώρες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι οδηγοί που κινούνται σε ορεινά τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τα ορεινά χωριά του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, έχουν ντυθεί στα λευκά και οι δρόμοι είναι ανοικτοί και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης, συνιστά στους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να ενημερώνονται συνεχώς για τις μεταβολές του καιρού και να ακολουθούν τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας. Ο ίδιος είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων.

Με δυσχέρεια και μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία στα παρακάτω σημεία:

Απο το 20ο έως 35ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Λεωνιδίου – Κοσμά – Γερακίου.

Απο το 25ο έως το 42ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Λεωνιδίου – Πελετών – Μαρίου.

Απο το 16ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Κιάτου – Γκούρας.

Απο το 4ο έως το 14ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Γκούρας – Δερβενίου.

Απο το 32ο έως το 42ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Καλαμάτας – Σπάρτης μέσω Ταυγέτου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA