Μενού
  • Α-
  • Α+

Δέκα θάνατοι ηλικιωμένων από κορονοϊό καταγράφηκαν σε γηροκομείο της Πάτρας, μέσα στον τελευταίο μήνα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο. Από τους 10 θανάτους οι 8 ήταν από κορονοϊό και οι άλλοι δύο ήταν από ασθενείς που ναι μεν κόλλησαν κορονοϊό, αλλά έχασαν τη ζωή τους από κάποιο άλλο νόσημα που είχαν. 

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης: Οι 3 λόγοι για την ανατροπή με τα rapid test - Πιθανά νέα μέτρα με τηλεργασία και ωράριο στην εστίαση

Οι επτά ήταν ανεμβολίαστοι και, σύμφωνα με τον κ. Μπονάνο, έχει ζητηθεί η τήρηση του πρωτοκόλλου, η αυστηροποίησή του και η διενέργεια ελέγχων. 

Εφτασαν τα 29 κρούσματα σε ένα μήνα

Σε ερώτηση για το αν έχουν εμβολιαστεί οι εργαζόμενοι ο κ. Μπονάνος απάντησε: «Απο τους ελέγχους που έχουν γίνει σε αυτούς που έχουν δηλωθεί στο ΕΡΓΑΝΗ, ήταν εμβολιασμένοι» και πρόσθεσε πως οι έλεγχοι συνεχίζονται για τη συγκεκριμένη Μονάδα. Από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι σήμερα, έχουν εμφανιστεί 29 κρούσματα στο γηροκομείο, εργαζόμενοι και τρόφιμοι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ηλικιωμένοι που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Πηγή: thebest.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA