Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εξελίξεις που υπήρξαν χθες στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήταν ραγδαίες. Ο παρουσιαστής, μετά την κατάθεση και δεύτερης καταγγελίας σε βάρος του, και με δεδομένο πως είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης επέλεξε να παραδοθεί ο ίδιος στις Διωκτικές Αρχές αργά το μεσημέρι της Τετάρτης.

Διαβάστε ακόμη: «Δεν έχω ανεβάσει κανένα ροζ βίντεο» - Η πρώτη αντίδραση του Στ. Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψή του

Αμέσως μετά την παράδοση του Παναγιωτόπουλου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να εντοπίσουν... ροζ ίχνη σε υπολογιστές και κινητά του παρουσιαστή. Θεωρείται δεδομένο πως ο ίδιος έχει σπεύσει και τα έχει σβήσει, ωστόσο, κάθε κίνηση στο διαδίκτυο αφήνει το δικό της αποτύπωμα και αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι αστυνομικοί. Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται τα σπίτια του παρουσιαστής σε Νέους Επιβάτες και Αλόννησο. Ειδικά σε ότι αφορά το σπίτι στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης, χθες έγινε επιτόπια έρευνα των αστυνομικών στην οποία παρών ήταν και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που φορούσε χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί θέλουν να εντοπίσουν σε ποια site ο ίδιος ανέβαζε τα βίντεο αλλά και το αν είχε οικονομικό όφελος από την συγκεκριμένη δραστηριότητα. Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να υποστήριξε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι «δεν έχω ανεβάσει κανένα βίντεο. Δεν έχω καταλάβει γιατί γίνονται αυτά. Είχα κάποια βίντεο στο παρελθόν και τώρα πια δεν τα έχω».

Περνάει σήμερα το κατώφλι του Εισαγγελέα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε τη νύχτα του στα κρατητήρια της Ασφάλειας και σε λίγες ώρες από τώρα αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί. Ένα πιθανό σενάριο είναι να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί κάτι που (αν γίνει έτσι) λογικά θα συμβεί το Σάββατο και αυτό που έχει αξία είναι να δούμε τι κατηγορίες θα του απαγγελθούν.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο προφυλάκισης, ο δικηγόρος του, κ. Γεωργιος Δακουράς, είπε χθες πως: «Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση. Αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί και είναι η θέση μας ως τώρα, είναι πως ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί. Ήταν από την πρώτη στιγμή στη διάθεση της Αστυνομίας και των Αρχών, ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του και από εκεί και πέρα θα αντιμετωπίσει όποια κατηγορία αποδειχτεί ότι τον αφορά».

Σχετικά με την κατάσταση του εντολέα του, τόνισε: «Προφανώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις που έχει κάνει και από σήμερα αντιμετωπίζει και μια καινούργια κατηγορία, που δεν ξέρουμε ποια ακριβώς είναι».Τέλος, για την απόφασή του να μεταβεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και να παραδοθεί, ο νομικός του υπερασπιστής ανέφερε: «Παρουσιάστηκε, προκειμένου να βοηθήσει στην έρευνα των Αρχών με οποιοδήποτε τρόπο».

Έρχεται και τρίτη κατάθεση γυναίκας;

Μέχρι στιγμής σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει καταθέσει η 30χρονη πρώην σύντροφός του και η δεύτερη κοπέλα, κόρη οικογενειακού φίλου του παρουσιαστή. Και οι δυο κατέθεσαν πως βρήκαν στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές τα οποία είχαν «ανέβει» χωρίς τη δική τους συγκατάθεση.

Αυτό που έχει αξία είναι πως υπάρχει έντονη φημολογία πως σήμερα αναμένεται να καταθέσει σε βάρος του πρώην μέλους του «Ράδιο Αρβύλα» και μια τρίτη κοπέλα η οποία φέρεται να έχει επικοινωνήσει ήδη με τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να τους έχει πει πως εντόπισε στο διαδίκτυο και δικό της ροζ βίντεο χωρίς, βέβαια, και αυτή, να έχει δώσει την έγκρισή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA