Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη 47χρονος προπονητής kick boxing στην Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση αθλήτριάς του. Η 14χρονη ισχυρίστηκε ότι την θώπευσε και έκανες άσεμνες χειρονομίες. 

Διαβάστε ακόμη: Ορφανοτροφείο - κολαστήριο: Τα παιδιά έκαναν ότι βίαζαν κούκλες - Αποθήκη είχε μετατραπεί σε δωμάτιο τιμωρίας

Σύμφωνα με το tempo24.news, η σεξουαλική παρενόχληση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/12) τη στιγμή που η κοπέλα είχε μείνει μόνη της με τον προπονητή της και ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου. Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης αθλήτριας, την θώπευσε και της έκανε άσεμνες χειρονομίες. Όταν πήγε η μητέρα της να την πάρει από τον αθλητικό σύλλογο η 14χρονη, της είπε για την επίθεση που δέχθηκε από τον προπονητή της και κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Το βράδυ της Πέμπτης (23/12) η Αστυνομία μετά από αναζητήσεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πέρασε χειροπέδες στον 47χρονο προπονητή. Την Παρασκευή (24/12) οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή, και μέχρι τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA