Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιδιαίτερα ανεπτυγμένη φαντασία αποδείχτηκε πως είχε μία 14χρονη μαθήτρια, η οποία πριν από μερικές ημέρες πήγε στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου και κατήγγειλε απόπειρα αρπαγής και βιασμού! Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα περιέγραψε ένα σκηνικό τρόμου, το οποίο φερόταν να έχει βιώσει, όταν ξαφνικά ένα μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε σε δρόμο κοντά στο σπίτι της και τρεις άνδρες προσπάθησαν να την απαγάγουν με πρόθεση να τη βιάσουν.

Διαβάστε ακόμη: Πικέρμι: Οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα 1.000.000 ευρώ για τον επιχειρηματία στο Ντράφι

Μάλιστα, το περιστατικό επιβεβαίωσε στην αστυνομία ένας 26χρονος φίλος της 14χρονης, ο οποίος δήλωσε πως έτυχε να περνάει από το σημείο και έσπευσε σε βοήθεια.  Οπως ήταν φυσικό, η μαθήτρια επέστρεψε σπίτι της και η αστυνομία ξεκίνησε απευθείας έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και των δραστών. Τελικά, έπειτα από πολύωρη αναζήτηση, δεν βρέθηκε το παραμικρό στοιχείο με αποτέλεσμα η υπόθεση να παραμείνει στάσιμη. 

Ωστόσο, μετά από μερικά 24ωρα, η αστυνομία έφτασε στο συμπέρασμα ότι η καταγγελία δεν έστεκε και στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι ουδέποτε συνέβη το περιστατικό, κάτι που τελικά ομολόγησε και η ίδια η ανήλικη.

Μάλιστα, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, ο λόγος για τον οποίο κατήγγειλε την υποτιθέμενη αρπαγή ήταν για να… γλιτώσει τις δύο πρώτες ώρες μαθήματος στο σχολείο. Η ανήλικη αφέθηκε ελεύθερη, όμως ο 26χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης με σκοπό τον αποπροσανατολισμό και τις άσκοπες έρευνες της αστυνομίας.

Αυτά προκαλούν οι πολλές αστυνομικές ταινίες... 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA