Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο βίντεο δείχνει τον τράπερ Light να κρατά στα χέρια του τα όπλα σε κλαμπ, τα οποία, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, είναι ρέπλικες που θα χρησιμοποιούνταν για τα γυρίσματα βίντεοκλιπ. Στο βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο τράπερ Light εμφανίζεται να κρατά στα χέρια του δύο όπλα και να τα επιδεικνύει. 

Διαβάστε ακόμη: Λάρισα: Κέντρο διασκέδασης άλλαξε χρονιά την Τετάρτη για να προλάβει τα μέτρα

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, ο τράπερ υποστήριξε στην απολογία του ότι είχε πάει για να διασκεδάσει στο συγκεκριμένο κλαμπ και κάποια στιγμή τον πλησίασαν τρεις νεαροί για να φωτογραφηθούν μαζί του. Όπως είπε, τα παιδιά ήταν εκεί γιατί γύριζαν ένα βίντεοκλιπ. Ο τράπερ φέρεται να είπε πως όταν είδε τα όπλα, τα ζήτησε για να κάνει ένα instastory προκειμένου να δείξει την πανάκριβη ζώνη που φορούσε, αξίας περίπου 6.000 ευρώ.

Το πρώτο βίντεο που έδειχνε τον τράπερ Light με τα όπλα στη ζώνη το είχε ανεβάσει ο ίδιος στο instastory του και το κατέβασε αμέσως μετά τον σάλο. Ο τράπερ, όμως, συνελήφθη για μικροποσότητα ναρκωτικών. 

Η δίκη του γνωστού τράπερ έχει πάρει αναβολή για τις 10 Ιανουαρίου από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Στον τράπερ και στον μάνατζέρ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη τους χρήση από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων από κοινού (τσεκούρι μαχαίρι) και παράνομη κατοχή πυρομαχικών (2 σφαίρες).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA