Μενού
  • Α-
  • Α+

Η έξαρση εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας είναι ανεξέλεγκτη, κάτι που βίωσε μέσα στις γιορτινές μέρες ένας 17χρονος που όχι μόνο έπεσε θύμα ληστείας, αλλά οι δράστες τον χαράκωσαν με μαχαίρι στο πρόσωπο! 

Διαβάστε ακόμη: Βόλος: Μητέρα βρήκε την 38χρονη κόρη της νεκρή στο κρεβάτι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, o νεαρός βρισκόταν στο πάρκο της πλατείας Κιτσίκη στο Κολωνάκι, περιμένοντας την παρέα του, όταν ξαφνικά τον πλησίασαν δύο άγνωστοι, βάζοντάς του ένα μαχαίρι στα πλευρά και του ζήτησαν το πορτοφόλι του. Ο έφηβος έκανε ό,τι του ζήτησαν, έδωσε τα χρήματα που είχε επάνω του και τότε οι ληστές ζήτησαν να τους παραδώσει και το κινητό του τηλέφωνο. Τότε εκείνος έκανε το λάθος να αντισταθεί με αποτέλεσμα ο ένας κακοποιός να τον γρονθοκοπήσει και ο άλλος να τον χαράξει με το μαχαίρι στο πρόσωπο. 

Αιμόφυρτο το παιδί λιποθύμησε και έπεσε στο έδαφος, εκεί όπου τον βρήκαν περαστικοί και προσπάθησαν να το συνεφέρουν. Τελικά, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος, όπου κατέθεσε ότι ο ένας δράστης ήταν ψηλός, γεροδεμένος και πιθανότατα Ελληνας, ενώ ο άλλος ήταν μετρίου αναστήματος, αδύνατος και μιλούσε σπαστά Ελληνικά. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες προσπαθώντας να εντοπίσει τους κλέφτες, οι οποίοι εξαφανίστηκαν με λεία το τηλέφωνο και τα πέντε ευρώ του θύματος! 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA